|
| You are my past, present and future. | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Doxii. Admin
Mesaje : 258 Data de înscriere : 24/12/2012 Varsta : 26 Localizare : Another Galaxy..
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Mier Iun 12, 2013 10:38 am | |
| Vreau neeext=p~Si sa vad cine castiga:nebun: : [Apropo..doar mie mi s-a schimbat locul asta unde punem comentariile sau si la voi?] | |
| | | Lexus Bianca
Mesaje : 765 Data de înscriere : 27/12/2012 Varsta : 25 Localizare : Here and there and everywhere
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Vin Iun 14, 2013 5:17 pm | |
| Ne luam la revedere si incepem sa vorbim despre show. Dupa putin timp ii suna telefonul lui Andy. Se indeparteaza de noi si raspunde. Vedeam cat de fericit e si ma intream cine poate fi. Dupa ce termina conversatia ne spune ca are treaba. Eu am ramas cu baietii pentru inca 5 minute, dupa care am mers la hotel. Cand intram ne holbam toti la Andy care vorbea cu o fata, iar din cand in cand o mai lua in brate. I-am lasat putin sa vedem ce fac, iar cand ne-am dat seama ca acea fata era defapt fosta lui iubita Scout, toti am ramas masca. Baietii ma impingeau de la spate, spunandu-mi sa ma duc prima. Am incercat sa ripostez, dar m-am trezit langa cei doi. B: Buna .. Ce faceti? A: Hei, uite cine e aici. Ti-o mai amintesti pe Scout? B: Da .. cum as putea sa uit .. S: Ma bucur sa te revad. B: Si eu .. Cum se face ca ai venit tocmai aici? S: Pai am aflat ce s-a intamplat, si cum eram cu filmarile prin zona, am zis : de ce sa nu vin? A: Oricum sunt foarte fericit sa te vad! Cand l-am auzit cateva lacrimi s-au format in ochii mei. Niciodata nu s-a bucurat asa cand a stat cu mine .. Ma intorc si in loc sa merg spre baieti, ma indrept spre lift. Ajung in camera si ma trantesc in pat. Am inceput sa plang amintindu-mi de vremurile in care erau impreuna. Tot timpul ma certam cu Scout atunci cand nu era Andy. Nu am inteles niciodata ce avea cu mine. Aud ca cineva bate la usa, dar nu ma obosesc sa raspund. Totusi aud ca cineva se apropie de mine. Ma ridic si imi sterg repede lacrimile si ma intorc spre acea directie. Erau baietii, de care nu am putut sa ma ascund. Ashley ma ia in brate, stiind deja despre ce e vorba. Ash: Gata .. Linisteste-te .. sigur o sa plece curand, plus ca nu ai vrea ca Andy sa te vada asa, nu? -Peste 4 ore- S-a facut 10 noaptea iar Andy nu si-a facut aparitia. Am hotarat sa merg spre camera lui care nu era asa departe si bat la usa. Dupa ceva timp deschid usa si vad ca nu e nimeni. Totusi, erau cateva bagaje. Aud apoi o voce cunoscuta. A: Hei micuto! Ce faci aici, credeam ca ai adormit deja… B: Hm .. Andy.. Ce sunt cu bagajele astea? A: Nu ai aflat? Fiindca hotelul e plin v-a trebui sa stam 2 intr-o camera, iar eu am zis ca o sa stau cu tine. Te bucuri? B: Normal, dar oricum .. Unde ai fost plecat atata timp? Nici macar la telefon nu ai raspuns.. A: De asta injuram in drum spre camera fiindca nu am vazut ca e inchis, dar oricum nu trebuia sa iti faci griji. Am fost cu Scout. Intra in camera, isi ia bagajele si le duce in a mea. Vroiam sa il intreb cum a fost, dar imi faceam singura rau. Dupa ce le aranjeaza, imi face semn sa ma asez langa el. A: Uhm .. as vrea sa te intreb ceva si mai ales sa iti cer opinia .. B: Andy .. doar stii ca poti sa imi spui orice. A: Astazi, Scout m-a intrebat daca as vrea sa reluam relatia.. Nu am stiut ce sa ii spun si de asta as vrea sa te intreb sa pe tine .. Ce ar trebui sa fac? B: Pai .. chiar nu stiu .. Adica gandeste-te .. Ea e mereu la filmari, iar daca iti mai amintesti, chiar asta a fost cauza despartirii voastre. ______ Mdeap .. cam asta e next-ul. | |
| | | DeeDee.
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Sam Iun 15, 2013 10:53 am | |
| NU ,nu Scout Oricum Next:nebun: : | |
| | | Doxii. Admin
Mesaje : 258 Data de înscriere : 24/12/2012 Varsta : 26 Localizare : Another Galaxy..
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Sam Iun 15, 2013 11:46 am | |
| Andy,iti dau eu o opinie buna de ascultat:X Mai bine nu relua nici o relatie cu Scout.Mi-a placut nextul:) Mai vreau inca un next mai mare ) Am chef de citit | |
| | | Lexus Bianca
Mesaje : 765 Data de înscriere : 27/12/2012 Varsta : 25 Localizare : Here and there and everywhere
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Mar Iun 18, 2013 1:33 pm | |
| Aici e next-ul!! A: Asa e .. Ma rog, vad eu ce fac ..Se ridica, ma ia de mana si mergem in living unde erau toti baietii. Andy se aseaza langa Chris, iar eu intre Jake si Jinxx.Jinxx : Ati auzit? Diseara, cei de la Asking Alexandria dau o petrecere intr-un club din apropiere, iar toata lumea e invitata. Venitit si voi?B: Sigur .. de ce nu? Andy?A: Da, cred ca vin si eu.Dupa ce mai vorbim cateva minute isi face aparitia si Scout care se apropie de Andy. S: Buna! Ce faceti?ALL: Bine ..S: Deci Andy .. te-ai mai gandit la propunerea mea?A: Intr-un fel .. Vino mai tarziu in camera mea si vorbim acolo.S: Ok.Il pupa pe obraz si pleaca. Ma uitam dezgustata, dar mai ales uram faptul ca Ashley se abtinea sa nu rada. Cum mai era o ora si incepea petrecerea, m-am dus in camera. Uitasem ca acum Andy sta cu mine, asa ca atunci cand aud niste voci ma opresc. Ma apropii usor de usa.S: Am venit .. poti sa imi spui acum?A: Pai am decis ca ..Am auzit cativa oameni venind, asa ca intru in camera. Scout se uita destul de furioasa la mine, pe cand Andy avea o fata gen “multumesc”. B: Scuze ca intrerup .. am venit sa ma pregatesc asa ca ..S: Ok, nu-i nimic .. Mergem in camera mea?A: Sigur ..Dupa ce am fost singura m-am tot gandit la ce raspund i-ar putea da lui Scout. Inainte sa urc, Ashley mi-a spus ca nu prea ar fii sanse de impacare. Totusi ceva se intampla cu Andy in ultima perioada. Gandurile imi sunt distrase de telefon. Il scot din buzunar si vad un mesaj de la Andy : “Vin mai tarziu la petrecere, asa ca nu ma asteptati!”. E clar ..Cand m-am uitat la ceas am fugit repede la dulap. Mi-am luat o rochie neagra, scurta, niste pantofi negrii cu tinte la care am asortat si un colier. Cand am fost gata am iesit in fata hotelului, unde am vorbit cu baietii sa ne intalnim. De abia dupa 10 minute au coborat si au inceput sa isi ceara scuze. Am luat un taxi, iar in 5 minute am ajuns la acel club. Se pare ca petrecerea a inceput deja ..Ash: Hei! Unde e Andy?B: E ocupat ..S-a uitat in ochii mei si si-a dat repede seama. Intram in club si deja surzisem de muzica data la maxim. Baietii se duc la o masa unde erau cateva fete, iar eu ma duc la bar. Dupa ce ma asez simt o mana care se plimba pe spatele meu. B: Buna!Alex: Buna! Ma bucur ca ai venit ..B: Nu as fii lipsit pentru nimic in lume ..Am stat si am vorbit cu Alex timp de o ora. Apoi imi intorc capul si il vad pe Andy cu Scout stand la o masa. As fii vrut sa ma duc la ei, dar Alex m-a oprit cu o intrebare, facandu-ma sa imi intorc capul spre el. Cand am vrut sa merg spre Andy, m-am oprit vazand ca se saruta cu ea. Deja cateva lacrimi se formase-ra in ochii mei. Alex: Bianca .. te simti bine?B: Uhm? Da .. da, sunt bine .. Imi sterg repede lacrimile si decid sa nu ma las mai prejos.B: Alex .. ai putea sa imi faci un serviciu?Alex: Sigur, orice!B: Stiu ca suna cam ciudat, dar ai putea sa ma saruti?Alex: Vrei asta doar pentru ca l-ai vazut pe el, nu?B: Da ..Imi zambeste si isi pune mana dupa gatul meu. Incepe sa ma sarute usor, dupa care totul devine mai pasional. ~Andy~S: Cat ma bucur ca suntem din nou impreuna!A: Si eu ..S: Ai patit ceva?Se intoarce si o vede pe Bianca, apoi se uita la mine cu un zambet pe buze.S: Vezi, ea e fericita si asa ar trebui sa fii si tu.Ma saruta iar si incerc sa ma prefac fericit. Uneori cand nu era atenta la mine ma mai uitam la ea. Nu imi venea sa cred ca s-a dus la el, mai ales fara sa imi spuna. Nu eram prieteni? .._____ Cam atat .. acum. Asta e outfit-ul pe care la purtat la club. P.S. : Ignorati plovarul. =)) | |
| | | Doxii. Admin
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Mar Iun 18, 2013 1:40 pm | |
| Offf...Iar a gresit Cupidon sagetelele?! Nextul mi-a placut,putin cam trist asa oarecum,dar sper ca o sa se rezolve problemele,nu-i asa domnule Cupi; :-w? Vleau neeext :o3! | |
| | | Lexus Bianca
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Sam Iun 22, 2013 2:57 pm | |
| Savurati! ~Bianca~Alex se desparte de mine si incepem amandoi sa radem. B: Nu imi vine sa cred ce am facut ..Alex: Haide ca nu a fost atat de rau!B: Da, bine, asa e ..Ne uitam unul la altul incercand sa fim seriosi, dar ne izbucneste din nou rasul. Am mai stat acolo 3 ore, dupa care am hotarat sa plec. Era deja 3 dimineata si nu mai puteam sa stau in picioare. Acum regretam faptul ca am acceptat sa dansez. M-am dus la baieti care dormeau pe masa cu paharul sau sticla in mana. Bat in masa, iar toti sar in sus uitandu-se in toate partile. B: Haideti! E timpul sa mergem!Jake : Dar vreau sa mai stau!B: Bine, bine, stati si dormiti aici betivilor!Ash: Eu .. vin acasa. Ma doare rau capul!B: Mdea .. oare de ce?Am iesit din club asteptand taxi-ul, iar uneori Ashley se lasa pe umarul meu.Ash: Si ia zii .. cum saruta iubitul tau?B: O sa vorbesc cu tine despre asta cand o sa fii mai treaz!Cand am tipat la el a cazut jos si n-am stiu ce sa fac. Atunci ajunge si taxi-ul, iar soferul iese, uitandu-se ciudat la Ashley.X: E beat?B: Beat e putin spus ..Ma ajuta si il pune in masina. Cand ajungem la hotel face la fel. La pus pe o canapea in living si a plecat. Cum s-a asezat a cazut intr-un somn adanc. M-am indreptat spre lift, iar apoi spre camera. Cand am intrat am vazut ca Andy statea pe un scaun cu fata spre geam. L-am salutat si s-a ridicat am vazut ca era nervos. A: Unde ai fost pana acum?!?B: In caz ca nu iti mai amintesti am fost in acelasi club unde ai fost si tu.A: Cum sa uit ..B: Andy, serios .. ce ai patit? Niciodata nu te-am vazut asa ..A: Tu de ce crezi?! B: De unde sa stiu? La club erai cel mai fericit om din lume, iar acum fierbi de nervi!A: Doar eu eram fericit?? Crezi ca nu te-am vazut cu te sarutai cu tipul ala? De cand ai iubit?B: Din seara asta! Probleme?A: Da! Pentru ca in momentul asta te comporti ca o ..B: Ca o ce, Andy? Zii!Fara sa mai spuna ceva, iese din camera trandind usa dupa el. Ma pun usor pe pat si imi pun capul in maini. Siruri de lacrimi se lasa pe fata mea. Ma uitam in toate partile incercand sa inteleg ce a patit. El e cu Scout acum! Ce il mai intereseaza? Totusi, nu as fii vrut sa ii spun ca sunt cu Alex. Am facut asta doar ca sa .. Defapt, de ce am facut-o?!? Ma las pe spate si ma uit spre tavan. Acum totul era complicat. As fii vrut sa plec, dar turneul de abia a inceput. Ma ridic si ma indrept spre baie. Ma opresc in fata oglinzii si ma uit speriata. Tot machiajul era imprastiat. Cand am vrut sa deschid robinetul, am auzit telefonul. Ma duc inapoi in dormitor si il vad in pat. Cand il deschid vad un mesaj de la Alex. Am uitat si ca i-am dat numarul ..“Hei! Vino in living in 5 minute. Avem de discutat”. | |
| | | DeeDee.
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Lun Iun 24, 2013 12:37 pm | |
| Hai cu nextuu | |
| | | Lexus Bianca
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Mar Iun 25, 2013 1:23 pm | |
| Ma scuzati fiindca nu am mai postat, dar netul meu a avut purici. Da, ati citit bine .. : PURICI! Oricum .. aici e next-ul! Perfect .. parca vedeam ca incepe o noua cearta. Ma duc si ma spal pe fata, apoi incerc sa ascund urmele de la plans. Imi iau niste blugi negrii, un tricou si niste tenisi. I-au liftul, iar imediat cum ies il vad pe Alex stand pe o canapea. Cand ma vede se ridica si se apropie de mine.B: Ce s-a intamplat?Alex: Vroiam doar sa discut ceva cu tine .. despre seara asta.B: Uhm .. ok.Alex: Pai in seara asta toti au vazut cum ne sarutam si toti mi-au pus o intrebare la care si eu as vrea sa aflu raspunsul : Suntem sau nu impreuna?B: Pai .. te-ai supara daca as spune nu?Lasa capul jos, iar apoi il ridica uitandu-se in alta parte. Dupa ce i-a o gura de aer se intoarce la mine.Alex: Nu ma supar, doar ca totusi as fii vrut un raspuns pozitiv ..Cat vorbeam il vad pe Andy care coboara cu Scout. Cand privirile noastre se intalnesc, se intoarce spre Scout si incepe sa o sarute. Alex imi intoarce usor capul si se uita in ochii mei. Alex: Vrei sa mergem in alta parte?B: Nu .. Cred ca ma duc in camera ..Alex: Ok, noapte buna!Ma pupa pe obraz si ma intorc in camera. Am avut ghinionul ca pana acolo sa trec pe langa cei doi. Nu stiam ce e cu mine .. Pana sa apara Scout aici, totul era bine .. Ma schimb in pijama si ma duc in pat. Am incercat sa adorm, dar nu am putut. A trecut o ora si aud ca cineva deschide usa. Dupa voce mi-am dat seama ca e Andy, asa ca m-am prefacut ca dorm. ~Andy~Intru in camera si aprind lumina. O vad pe Bianca care dormea, asa ca am hotarat sa o sting. M-am apropiat de patul ei si m-am asezat in genunchi. I-am mangaiat usor fata, fara sa o trezesc. (in soapta) A: De ce imi faci asta? De ce nu pot sa vad ca ne bucuram impreuna si nu separat? De ce nu putem fii doar noi doi?Ma ridic usor si ma asez langa ea, tinand-o in brate. Asa am reusit sa adorm mai repede. ~Bianca~Cand m-am trezit, am incercat sa ma ridic. Ma uit si vad ca cineva ma tine strans de la spate. Ma intorc incet si il vad pe Andy care se uita la mine.B: Andy .. ce cauti aici?A inceput sa rada si sa se uite amuzat la mine.A: Asta e si camera mea.B: Da, dar patul tau e acolo.I-am aratat locul, dar el tot la mine se uita. Incepe se ofteze si sa se ridice usor. Ma ia de maini si se uita in ochii mei.A: Iarta-ma .. Iarta-ma pentru tot ce am spus aseara .. Nu stiu ce ma apucase .. Adica, daca tu vrei sa fii cu tipul ala, eu nu am nimic impotriva ..B: Te-am iertat oricum .. Dar te rog sa nu imi mai faci inca o scena ..A: Iti promit!Ma ia in brate si ramanem asa pentru cateva minute. Apoi auzim ca cineva bate la usa.B: E deschis!S: Neata! V-am deranjat cumva ..A: Nu, e in regula .. | |
| | | DeeDee.
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Mier Iun 26, 2013 9:26 am | |
| | |
| | | Doxii. Admin
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Mier Iun 26, 2013 1:50 pm | |
| Nu comentez nimic Ficul e prea mortal,deci vreau next!! | |
| | | Lexus Bianca
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Mier Iun 26, 2013 2:12 pm | |
| A sosit next-ul! S: Am vrut sa te anunt sa vii mai tarziu la piscina. A: Pai vin doar daca ma lasa Bianca .. Se uita la mine zambind, in timp ce Scout era confuza. S: Stai .. cum adica? A: Exact cum ai auzit. Andy se apropie de mine si ma intreaba iar. B: Dute .. A lasat capul in jos dupa care a plecat. Asta a fost destul de ciudat chiar si pentru mine. Dupa cei doi pleaca, incep sa ma imbrac. Cand am vrut sa ies din hotel cineva m-a prins de mana. Alex: Hei! Ce mai faci? B:Uhm .. bine, vroiam sa ies sa ma plimb .. Tu? Alex: Eu ma plictiseam .. dar, daca vrei o sa vin cu tine. B: Mi-ar placea .. Ma ia de mana, iar apoi luam un taxi. Intai am fost la mall, apoi sa ne plimbam prin parc si am incheiat ziua cu un film. Cand ne-am intors, am fost asaltata de baieti. Ash: Unde ai fost?!? Te-am cautat peste tot! Jake: Am fost ingrijorati! Chris: Am crezut ca ai patit ceva! B: Gata, gata, calmativa! Am fost cu Alex prin oras .. Ash : Aha .. Uhm .. Bianca .. Pot sa vorbesc ceva cu tine? B: Sigur. Ne mai vedem Alex! Ashley ma ia de mana si ma duce intr-un colt mai retras. Se uita la mine destul de nervos iar apoi la Alex care se ducea in camera. Ash: Faci toate astea din cauza lui Scout? B: Ce? Nu! Acum nu mai am voie sa ies cu baietii? Ash: Uite Bianca .. eu tin la tine. Esti ca si surioara mea mai mica si trebuie sa am grija de tine. Esti cu baiatul asta sau nu?! B: Nu! Ash: Atunci la club de ce va sarutati? B: Pentru ca … Chiar nu stiu .. Ash: Stiam eu .. De ce nu ii spui o data lui Andy ce simti? De ce il lasi in grija lui Scout? B: De cate ori sa iti spun .. Nu imi place de Andy! Ash: Poate ca nu te cunosc la fel de bine ca el, dar stiu sigur ca simti ceva pentru el! Se duce apoi la baieti, inca atent la mine. Ma duc in camera si incepeam sa ma gandesc la ce a spus. Poate ca avea dreptate .. Nu! Despre ce tot vorbesc?! Andy nu s-ar uita niciodata la mine. Nu am nimic in comun cu nici o fosta iubita de a lui. _____________ Cam atat pe moment. | |
| | | DeeDee.
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Mier Iun 26, 2013 7:34 pm | |
| | |
| | | Lexus Bianca
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Lun Iul 01, 2013 10:55 am | |
| Oricum intru in camera si ma asez pe un scaun la geam. Nu dupa mult timp apare si Andy. Vine prin spatele meu si ma saluta. B: Si .. cum a fost la piscina? A: Super! Ar fii trebuit sa vii si tu. Isi ia si el un scaun si se pune langa mine. A: Astazi Scout mi-a dat o idee grozava .. Vrei sa o aflii? B: Sigur .. A: Sa facem o intalnire in 4! B: Stai, ce?! A: Nu e grozav? Eu cu Scout, iar tu cu Alex. Am zis ca ar fii frumos daca am merge la un restaurant. Sau e vreo problema? B: Nu .. Nici o problema .. O sa vorbesc maine cu el, ok? A: Ok. Noapte buna micuto! Ma pupa pe frunte dupa care se duce in pat. O intalnire in 4?! Serios?! Nici nu stiu cum sa ii spun lui Alex. Se pare ca Scout chiar vrea sa ma bage in probleme mari. Ma duc si in pat incercand sa dorm. A doua zii ma trezesc si ma uit in jur. Pentru prima oara, de cand suntem aici, il vad pe Andy care doarme si care nu e plecat cine stie unde cu Scout. Ma dau usor jos din pat si ma duc langa el. Ii zic usor sa se trezeasca dar se face ca nu ma aude. Stiind ca nu am ce face ma urc pe el si incep sa dau cu perna in el. Deschide ochii nervos si imi ia perna. Ma prinde de maini si ma pune sub el. Amandoi radeam, aproape sa ne dea lacrimile. A inceput sa ma gadile, iar cand nu a fost atent m-am ridicat. Din pacate m-a prins de mana si ma lipit de perete. Mi-a pus picioarele in jurul taliei lui si se uita la mine ranjind. A: Nu mai ai cum sa scapi! Isi lipeste fruntea de a mea si se uita in ochii mei. A: Ce dor imi era de momentele astea .. Doar noi doi .. B: Da .. si mie .. Pentru prima oara il vad pe Andy ca se apropie incet de mine ca sa ma sarute. Cand buzele noastre s-au intalnit pentru prima oara, inima imi batea atat de tare, incat imi era frica sa nu o auda. Totul era atat de frumos .. pana cand .. Cineva deschide usa si aud o voce. S: Hei iubire, ce-ar fii daca astazi am merge la … Andy, ce faci acolo?!? Se desparte repede de mine si ma lasa incet jos, pe picioarele mele. A: Scout, uite, noi .. adica .. nu e ceea ce pare! S: Nu e ceea ce pare! Andy, voi doi tocmai va sarutati! Stiam eu ca intre voi e mai mult decat o simpla prietenie din prima oara cand v-am cunoscut! A plecat furioasa din camera, iar Andy s-a dus dupa ea. M-am lasat usor pe perete si mi-am pus mana la cap. Nu imi venea sa cred ce s-a intamplat .. adica .. Andy tocmai ma sarutat! Cum poti sa treci usor peste asa ceva .. Incercam sa ma gandesc si la altceva, dar in cap imi venea doar aceea scena care mi-a facut inima sa bata razna.
_____ Ma scuzati ca v-am facut sa asteptati atat, dar inspiratia a venit foarte greu .. | |
| | | DeeDee.
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Mar Iul 02, 2013 12:39 pm | |
| | |
| | | Lexus Bianca
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Joi Iul 04, 2013 9:16 am | |
| A venit next-ul! Sper sa va placa. :3
Am mai stat in aceea pozitie inca 10 minute. Vad ca usa se deschide si il vad pe Andy care intra si se aseaza pe pat. Intr-un fel imi era frica de el, dar totusi m-am asezat langa el. B: Deci ..? A: Nu vrea sa ma mai vada .. B: Andy, chiar imi pare rau! E numai vina mea! A: Ba nu e! Eu te-am sarutat si din cauza mea s-au intamplat toate astea! Totusi .. nu imi pare rau ca am facut-o .. Imi ridic repede privirea, putin socata de ceea ce a zis si vad ca imi zambeste. Stiam ce va urma asa ca ma ridic, cu gandul sa plec din camera. Din pacate, Andy ma ia de mana si ma apropie de el. A: Nu pleca .. Acum putem sta amandoi .. B: Imi pare rau Andy .. chiar trebuie sa plec .. Ma duc la baie, ma imbrac repede si plec imediat din camera. In momentul asta simteam ca e suparat ca l-am lasat. Pur si simplu simteam ca nu e bine ceea ce facem. Cand ies din lift ii vad in living pe cei de la All Time Low. Nu aveam chef ca si Alex sa mai inceapa sa imi zica ceva, asa ca ies prin spatele hotelului. Nu realizasem, dar deja ma plimbam de aproape o ora. Nu vroiam sa mai intru in camera, dar imi amintesc ca azi e primul show pe care il au. Poate ca nu vroiam sa dau ochii cu Andy, dar totusi ceilalti baieti nu au facut nimic. Ma asez pe o banca, nu departe de scena si ma uit la toata lumea care trece pe langa mine. In momentul asta imi doream sa fiu acasa. Mai bine nu ii inscriam la nici un turneu, sau mai bine nu veneam. Cat timp stateam si ma gandeam, un baiat se aseaza langa mine. Nu l-am bagat in seama sperand ca va pleca, dar a inceput sa imi vorbeasca. O: Esti trista? B: Oarecum .. O: Daca vrei sa vorbesti cu cineva despre asta, poti sa imi spui mie. B: Nici macar nu te cunosc! O: Asta e si ideea. Asa esti sigura ca nu voi spune la nimeni, corect? B: Corect .. Totusi, cine esti? O: Oliver. Iar tu? B: Bianca .. O: Ai venit aici pentru primul show? B: Defapt am venit cu trupa prietenilor mei. O: Aha .. pai succes! Acum trebuie si eu sa merg sa mai repet, dar daca zici ca esti in turneu, sigur o sa ne mai vedem. B: Ok .. Dupa ce pleaca, imi las capul usor pe spate si iau o gura mare de aer. M-am decis sa merg la hotel sa ma pregatesc si mai ales sa ii incurajez pe baieti. Cand am ajuns in fata camerei mele mi-a fost greu sa intru. Cand am apasat pe clanta am observat ca e incuiata. Ciudat .. Imi scot telefonul din buzunar si il sun pe Andy. Ocupat .. Il sun apoi pe Jinxx, care din fericire raspunde. B: Jinxx, ai idee unde e Andy? Jinxx : Nu stiu, tocmai acum il cautam! B: Cum adica? Nici cu voi nu e?! Jinxx : A zis ca iese putin afara si dupa nu l-am mai vazut. B: Ok .. Daca il gasiti, sa ma suni! Jinxx : Ok, te tin la curent. Pa!
| |
| | | Doxii. Admin
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Sam Iul 06, 2013 8:28 pm | |
| Daaaammmmmnnn!!!Am pierdut nexturileX_X. In ultima vreme sunt cam aiurita,depresiva,tilu`lilu la cap,deci ma scuzati:)))Vreau next=p~ | |
| | | Lexus Bianca
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Lun Iul 08, 2013 11:57 am | |
| A sosit next-uletul! =))
Inchid apelul si ma uit in jurul meu. Nu raspunde la telefon, nu e cu baietii .. Unde putea sa se duca? Am iesit din hotel si am dat fix de Alex care ma opreste. B: Alex, te rog, chiar nu am timp! Alex: Ce s-a intamplat? B: Andy a disparut! Nici nu stiu unde sa il caut! Nu stiu orasul asta! Alex: Pot sa te ajut? Eu am fost pe aici de mii de ori, sigur o sa il gasim. Ma uit putin nesigura la el, apoi am hotarat sa merg cu el. Ne-am urcat in masina lui si am fost in toate locurile pe care le stiam. Am fost la mall, la cinema si in alte locuri in care stiam ca ii place sa se duca. Incepea sa se insereze si mai era doar o ora pana ca turneul sa inceapa. Ca sa mai vedem si alte locuri, am mers pe un deal. Iesim din masina si mergem pana cand vad pe cineva. B: Stai aici! Ma duc usor si vad un baiat stand jos, uitandu-se spre oras. B: Andy .. ? Se intoarce speriat spre mine si vad ca are ochii rosii. Vine incet spre mine, parca fara pic de vlaga si se uita indiferent la mine. A: Ce cauti tu aici? B: Ce? Am stat atata timp sa te caut, am fost ingrijorata, iar tu ma intrebi ce caut aici?! A: Parca nu iti pasa de mine .. B: Cum poti sa spui asta?! Mereu mi-a pasat de tine! Ai fost, esti si vei ramane cel mai bun prieten al meu, Andy! A: Iarasi asta .. B: Ce vrei sa spui? A: De ce ma vezi doar ca pe un prieten? De ce nu vezi ca te iubesc! De ce nu vezi ca incerc sa fac orice doar ca sa scap de eticheta asta! B: Andy .. eu .. Alex : Hei Bianca, e totul in regula? B: Asteapta-ma la masina! A: El ce cauta aici? Pentru el m-ai lasat? B: Tu vorbesti?! Cat timp ai fost cu Scout pe mine m-ai uitat complet! Apoi vii ma saruti si imi spui ca ma iubesti. Nu te mai inteleg! Isi pune mainile pe obrajii mei si incepe sa ma sarute. Am inceput sa ma zbat pana am reusit sa il indepartez de mine. B: Termina odata! Eu am venit pana aici sa fiu sigura ca nu ai patit nimic, dar acum poti sa faci ce vrei! Nu imi mai pasa! Cateva lacrimi apar si incerc sa le sterg. Fug spre masina si intru. Ii spun lui Alex sa porneasca si sa mergem spre hotel. Tot incepeam sa ma gandesc : „Am tinut la el degeaba?!”. Alex incerca sa ma mai inveseleasca, dar nu prea il bagam in seama. Cand am ajuns la hotel, m-am dus in camera de schimb a celor de la BVB. Toti baietii, in afara de Andy erau acolo. Cand m-au vazut toti s-au ridicat, iar Jake a venit si m-a luat in brate. Jake : Ce s-a intamplat? Ai aflat ceva de Andy? B: Nu imi mai pasa! Nu mai vreau sa ii aud numele! Nu mai vreau sa il vad niciodata! Jake : Shh .. gata, linisteste-te... Totul o sa fie bine .. B: Ba nu o sa fie! Vreau acasa ..
| |
| | | Doxii. Admin
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Lun Iul 08, 2013 12:14 pm | |
| "Totul o sa fie bine" :-@ Defapt totul nu o sa fie bine-.-"..Da..sa vorbim despre next:)) Mi-a placut,m-a intristat putin si vreau next:D:D: :hi: : | |
| | | Lexus Bianca
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Lun Iul 08, 2013 1:04 pm | |
| Al doilea next pe ziua de azi .. Ash: Ce?! Turneul de abia a inceput! B: Si ce?? Eu nu fac parte din nici o trupa! Pot sa plec cand vreau! Jinxx : Totusi .. ce facem in seara asta daca nu apare Andy? A: Am venit .. Ne intoarcem cu totii si il vedem pe Andy care, culmea, zambea. Am iesit din bratele lui Jake si m-am dus in camera. M-am trantit in pat si am stat acolo pentru 5 minute. Ma gandeam la tot ce s-a intamplat si mai ales la faptul ca ar fii mult mai bine sa plec si sa ii las in pace. Aud apoi telefonul si vad ca am un mesaj de la Chris. „In cateva momente incepe show-ul. Am vrea sa fii aici sa ne sustii ..”. M-am ridicat si am aruncat telefonul in spatele meu. Pana la urma, ceilalti nu au facut nimic. M-am dus la dulap, mi-am luat un tricou larg, niste blugi si tenisi. Am fugit spre scena si am vazut ca atunci urcau pe scena. M-am dus in backstage si ii urmaream cu atentie pe fiecare. A: Noi suntem Black Veil Brides si suntem nominalizati la premiul pentru „Cel mai bun nou venit”. O sa cantam o melodie pe care am compuso de curand cu ajutorul unei foarte bune prietene. Melodia se numeste : Knives & Pens. Nu credeam ca va canta melodia asta vreodata. Intai au inceput cu un solo de chitara, apoi bass-ul si incele din urma tobele. Cand Andy a inceput sa cante toti cei din public au inceput sa se miste sau sa tipe. Totusi, cei mai multi au ramas surprinsi atunci cand Andy a inceput partea de screamo. Cand au terminat melodia, toti strigau in cor : Black Veil Brides. Eram fericita pentru ei. Stiam ca aici au dorit mereu sa ajunga. Cand au coborat dupa scena, am fugit si i-am luat in brate. B: Ati fost cei mai tari! Stiam ca puteti sa o faceti! ALL: Multumim! Jake : Sa speram ca vom castiga premiul .. B: Parca voi nu vroiati nici un premiu! Jake : Ehh .. Am mers si ne-am asezat pe o banca, unde am fost imediat asaltati de niste fete. I-au intrebat cum ii cheama, daca le dau un autograf, sau sa faca o poza. Acum baietii gustau celebritatea. Dupa ce au reusit scape de acele fete, am inceput sa radem cu totii. A: Doamne .. ce nebune erau .. B: Va trebuii sa va obisnuiti, asa ca .. Chr: Hei! Tocmai se anunta premiile! Toti am fugit spre scena asteptand sa vedem ce au facut. Prez. : Deci .. in acest plic am numele trupelor care au castigat! Incepem intai cu „Cel mai bun cantec al anului” unde castigatorul este .. All Time Low cu melodia Backseat Serenade. Trupa a urcat pe scena si dupa ce si-au luat premiul, au spus cateva cuvinte, dupa care au ramas pe scena. Prez. : „Videoclipul anului” este castigat de .. Bring Me The Horizon cu videoclipul de la melodia Blessed With A Curse. Dupa ce au mai fost inmanate 4 premii, a venit si acel premiu asteptat. Prez. : „Cel mai bun nou venit” este castigat de .. Black Veil Brides! Toti am inceput sa tipam, iar baietii au urcat pe scena. Cum acesta a fost ultimul premiu, am mers in camera. Dupa 10 minute apare Andy. A: Hei .. Ce faci aici? B: Bagajele .. Am hotarat sa plec acasa. A: Doar pentru ca ne-am certat? B: Asta a fost deja a doua .. cine stie cand se va mai intampla. A: Te rog, mai ramai cu noi. Pana la urma, tu ne-ai ajutat sa castigam premiul. B: Imi pare rau Andy. Te asigur ca asa va fii cel mai bine. Am lasat bagajele in pat si am iesit din camera. Am ajuns la un mini-bar de la intrarea hotelului si mi-am luat ceva de baut. Cand sa ma intorc spre lift ma opreste Alex. Alex: Hei, ce mai faci? B: Bine .. tocmai imi faceam bagajele. Alex: Bagaje?!? De ce pleci? B: Pentru ca locul meu nu e aici. Simt ca mai mult ii incurc pe baieti .. Alex: Deci tu nu vrei sa pleci, ci doar sa nu ii mai vezi? Poti sa stai cu mine in camera. B: Alex .. Alex: Haide! De ce sa pleci! Nu ai idee cate se intampla aici! Uite, mai bine gandeste-te la idee si dami un mesaj, ok? | |
| | | Doxii. Admin
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Lun Iul 08, 2013 1:41 pm | |
| Ce bine ca au castigat!!\m/ ..Si acum pentru Andy..sa te aud cum canti melodia lui Pink: Pleeease,please..don`t leave me=)))Vreau next | |
| | | Lexus Bianca
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Mar Iul 09, 2013 9:47 am | |
| Scuze ca e mai scurt, dar poate reusesc sa scriu mai tarziu. Pana atunci, savurati! Ma duc la lift si formez numarul etajului. Acum chiar nu mai aveam nici o idee ce sa fac. Am intrat in camera si am vazut ca Andy imi scotea tot ce aveam in bagaje si le punea la loc. B: Termina! Ti-am spus ca nu mai rezist aici! A: Eu nu te las sa pleci! B: Andy! Daca tii la mine, macar putin, lasa-ma sa plec! Cand a auzit a lasat tot jos si s-a asezat pe pat. Am pus tot la loc in bagaje si mi-am luat telefonul. A: Mai ramai macar in noaptea asta? Las capul in jos, iar Andy iese, trantind usa. Am deschis telefonul si am intrat la contacte. Cand am vazut „Alex”, am dat pe „Creare mesaj”. Am vrut sa scriu, dar parca eu imi spuneam ca fac cea mai mare tampenie din viata mea daca raman aici. Totusi, dupa ce am stat cateva minute sa ma gandesc, i-am trimis un mesaj. „Poti sa vii in camera mea?” Dupa 10 minute, aud ca cineva bate la usa. O deschid repede si vad ca e Alex. Ma dau la o parte si ii fac loc sa intre. Alex: Deci .. ce ai hotarat? B: O sa stau cu tine. Ma ia incet in brate si isi pune capul pe umarul meu. Alex: Ma bucur ca ramai .. Ma despart de el si ma duc spre bagaje. Aveam doua bagaje, iar el a insistat sa ma ajute. El statea cu doua etaje mai sus, asa ca speram ca Andy sa nu apara pe acolo. Cand am intrat in camera mi-a spus care pat e al meu. Ma asez si incep sa ma uit la telefon .. nici un mesaj de la baieti. Alex pune bagajele jos si se aseaza langa mine. Incepe sa isi miste mana usor pe spatele meu si sa se uite atent la mine. Alex: Si .. cum ai reusit sa le spui? B: Nu le-am spus .. Ei acum cred ca sunt in drum spre casa. Alex: Cum? Tu realizezi ca te vei intalnii cu ei, nu? B: Da, stiu, dar daca Andy afla ca voi sta cu tine .. Alex: Facea iar un scandal, nu? Las telefonul pe noptiera si ma duc inapoi langa Alex. Se uita la mine destul de confuz .. Alex: Pana la urma, ce are tipul asta cu mine? Nu i-am facut nimic niciodata, de vorbit am vorbit foarte rar .. B: Nu mai conteaza .. De asta am vrut sa stau cu tine .. Poate reusesti sa imi mai iei gandul de la el .. Imi zambeste si ma strange tare in brate. Ma pupa pe frunte, dupa care se uita in ochii mei. Alex: Iti garantez ca cu noi te vei distra pe cinste! Oricum, acum trebuie sa te odihnesti. Noapte buna! B: Noapte buna! | |
| | | Lexus Bianca
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Mier Iul 10, 2013 12:43 pm | |
| Nu va mai place? .. | |
| | | Doxii. Admin
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Mier Iul 10, 2013 12:54 pm | |
| Off,tu.Nu mai vorbi prostii.Cum sa nu ne placa?Nu ai cum sa nu apreciezi un fic de-al tau.E imposibil:-w Ai un talent deosebit de a scrie si nu ar trebui sa te gandesti ca nu`i place cuiva ficul. Asa si acum,vreau next:D: :hi: : | |
| | | Lexus Bianca
| Subiect: Re: You are my past, present and future. Joi Iul 11, 2013 7:07 am | |
| A venit next-ul oameni buni!! Sper sa ma revansez cat de cat pentru faza cu cel scurt .. Urmatoarea zii ma trezesc destul de devreme din cauza telefonului care suna in continuu. Il iau si vad ca am 32 de mesaje, iar numarul lor crestea. Toate erau de la baieti, dar cele mai multe erau de la Andy. „Hei! Ai ajuns?” ; „Te rog, suna-ma!” ; „Imi pare rau pentru aseara! Nu trebuia sa plec asa ..” . Dupa ce ma uit peste toate, las telefonul pe noptiera si ma ridic din pat. Observ ca Alex nu a fost deloc deranjat de sonerie. Ma duc la baie, fac repede un dus si ma imbrac. Cand am fost gata, Alex s-a trezit. Alex: Neata .. B: Buna-dimineata si tie somnorosule! Incep sa rad de el, iar el incepe sa se strambe. Ma intorc inapoi spre oglinda si imi fac ultimele modificari la machiaj. Alex vine prin spatele meu si ma ia in brate. Isi pune capul pe umarul meu si se uita spre oglinda. Alex: Si .. cum te mai simti? B: Mai bine .. Intr-un fel ma bucur ca nu mai stau cu Andy .. Alex: Ai vazut ca solutia nu era sa pleci? B: Da.. Dar totusi, ce voi face atunci cand o sa ma vada? Alex: Nu stiu .. Pana la urma ai nevoie si de putina libertate, nu? Dau usor din cap in semn de „da” si ies din bratele lui Alex. El s-a dus sa se imbrace si mi-a spus sa il astept. Ma duc la fereastra si vad ca are vedere la scena. Momentan cantau cateva trupe locale. Oricum, nu am putut sa mai stau sa le ascult, pentru ca Alex a fost gata. Mi-a spus ca astazi o sa ii cunosc pe ceilalti membrii din trupa. Am iesit din camera, am luat liftul si am mers la o canapea, in spatele hotelului. Acolo erau 3 baieti si o fata. Alex: Hei! Vi-o mai amintiti pe Bianca? Jack: Cum sa nu? In fiecare gasesti ceva sa ne spui despre ea! Am lasat capul in jos si am inceput sa rad. M-am asezat intre Alex si Jack si am inceput sa vorbim despre diferite chestii. M-am imprietenit si cu aceea fata, Cassadee, care am aflat ca e iubita lui Rian. Dupa un timp, ma uit la telefon si vad ca au trecut aproape 4 ore. Le spun ca ma duc in camera si imi iau la revedere. Mai intai ma duc la mini-bar si imi iau o doza de Mountain Dew. Cand sa ma indrept spre lift, vad ca Andy intra in hotel, impreuna cu Jake. Nu stiam unde as putea sa ma ascund, asa ca ma dau in spatele unui baiat care statea langa mine. Cand am vazut ca cei doi au mers spre camere am iesit de la spatele acelui baiat care incepuse sa rada.
Ultima editare efectuata de catre Lexus Bianca in Joi Iul 25, 2013 7:54 pm, editata de 1 ori | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: You are my past, present and future. | |
| |
| | | | You are my past, present and future. | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |