Uitati ce am gasit:). Uneori as vrea sa inteleaga unele persoane ca nu conteaza distanta atata timp cat tii intr-adevar la o persoana si ai incredere in ea..
EL: Va trebui sa iti gasesti pe altcineva cu care sa vorbesti...
EA: Nu renunt atat de usor, trebuie sa am un motiv real!
EL: Vrei un motiv real? Iti dau eu unul: o distanta de peste 100 km si un program total aiurea care nu ne permite nici macar sa vorbim la telefon. E destul de bun?
EA: Nu, nu este! Ce te-a apucat?
EL: Ba este, gandeste-te putin si o sa vezi ca am dreptate! Relatiile la distanta nu tin niciodata, indiferent de natura lor.
EA: Incerci sa ma indepartezi sau te-ai trezit cu fata la cearsaf? Am mai trecut printr-o astfel de relatie si stiu ce presupune. Distanta nu conteaza, daca lucrurile merg bine.
EL: O relatie la distanta aduce numai suferinta, iar eu nu cred ca mai pot sa trec din nou prin asa ceva... Daca spui ca ai avut o relatie de acest tip inseamna ca stii si faptul ca la un moment dat ti se face atat de dor de acea persoana, incat simti ca innebunesti. Banuiesc ca stii si ca intalnirile sunt rare. Tu ai considera asta o relatie ok? Ultima oara cand am facut-o am avut numai de suferit. De ce crezi ca de data asta ar fi altfel? Nu incerc sa te indepartez de mine, doar ca vreau sa te gandesti bine...
EA: Exista destule relatii la distanta care chiar rezista! Depinde doar de oameni daca stiu sa intretina o astfel de relatie. In mod clar, increderea este punctul forte in aceasta situatie. Avantajul este ca apare sentimentul de dor, plictiseala neavand timp sa se instaleze. Nu a murit nimeni de dor, chiar din contra, e un sentiment foarte sanatos, deoarece in ziua de azi apare destul de repede monotonia in relatii, ceea ce distruge, cu desavarsire pasiunea. Intalnirile pot fi rare, dese, neasteptate, stabilite sau nu, sunt multe solutii... Pana la urma, nu trebuie sa vorbesti ore in sir cu o persoana, conteaza doar sa stii sa pretuiesti momentele in care se intampla, acele momente speciale. Intotdeauna, lucrurile sunt diferite... Inceteaza sa crezi ca toate fetele sunt la fel! Daca nu a mers o data, nu trebuie sa te gandesti ca se va intampla mereu, iar, in fond, in viata daca nu risti, nu castigi...Nu poti fi sigur de nimic, dar poti alege sa incerci! Daca doi oameni chiar isi doresc ceva, realizeaza. De asemenea, foarte important este sa ai maturitatea necesara intr-o relatie la distanta si sa stii sa oferi libertate, cand e cazul.