Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sedinta!!:))

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Doxii.
Admin
Doxii.

Data de înscriere : 24/12/2012
Varsta : 26
Localizare : Another Galaxy..

Sedinta!!:)) Empty
MesajSubiect: Sedinta!!:))   Sedinta!!:)) Icon_minitimeJoi Dec 05, 2013 10:47 pm

Hei,Aliens! Dupa cum bine stiti,se apropie Craciunul. santa Asadar,ma gandeam ca am putea schimba cate ceva pe aici[ma refer la infatisarea forumului].Sunteti de acord?Pe langa asta,ma gandeam la un fel de activitati de Craciun gen jocuri,povesti,ficuri,poezii,concursuri etc..ati prins voi ideea.Veniti si voi cu propuneri noi hi drunken 

Sedinta!!:)) Xmas10
Sus In jos
https://alien-tokiohotel.forumgratuit.ro
Lexus Bianca

Lexus Bianca

Data de înscriere : 27/12/2012
Varsta : 25
Localizare : Here and there and everywhere

MesajSubiect: Re: Sedinta!!:))   Sedinta!!:)) Icon_minitimeVin Dec 06, 2013 1:15 pm

Buna idee cu schimbarea infatisarii forumului. Very Happy In legatura cu celelalte .. Pai nu stiu, ar fii frumos daca mai multi membrii ar fii online in seara de Craciun si sa facem gen un fic pe loc. Unul scrie o idee dar sa si puna cine ar vrea sa continue cu urmatoarea idee .. ca sa nu fie o imbarligatura:)). Cam asta e ideea mea.
Sus In jos
http://fan-ficuri-romania.forumgratuit.ro/
DeeDee.

DeeDee.

Data de înscriere : 09/02/2013
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Sedinta!!:))   Sedinta!!:)) Icon_minitimeVin Dec 06, 2013 2:20 pm

Ar fi super tare santa 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sedinta!!:))   Sedinta!!:)) Icon_minitime

Sus In jos

Sedinta!!:))
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Bine ati venit!! :: Important!-
Mergi direct la: