Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Hei,lume!!Si Gustav si Georg sunt in trupa Tokio Hotel!!Remember?-.-"

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Doxii.
Admin
Doxii.

Data de înscriere : 24/12/2012
Varsta : 26
Localizare : Another Galaxy..

Hei,lume!!Si Gustav si Georg sunt in trupa Tokio Hotel!!Remember?-.-" Empty
MesajSubiect: Hei,lume!!Si Gustav si Georg sunt in trupa Tokio Hotel!!Remember?-.-"   Hei,lume!!Si Gustav si Georg sunt in trupa Tokio Hotel!!Remember?-.-" Icon_minitimeDum Feb 17, 2013 12:47 pm

Nu vreau sa supar pe nimeni..dar de la o vreme..unii fani au cam uitat de G's!Peste tot doar Bill si Tom.Sa nu uitam totusi ca fara Gustav si Georg nu ar fi existat trupa Tokio Hotel no no
Pana la urma suntem fani TH,nu numai fani Bill si Tom Kaulitz.
Asta e doar parerea mea..care face referire la faptul ca sunt importanti toti in trupa..
Voi ce parere aveti?
Sus In jos
https://alien-tokiohotel.forumgratuit.ro
Bexi

Bexi

Data de înscriere : 31/08/2013
Varsta : 25
Localizare : Humanoid City

Hei,lume!!Si Gustav si Georg sunt in trupa Tokio Hotel!!Remember?-.-" Empty
MesajSubiect: Re: Hei,lume!!Si Gustav si Georg sunt in trupa Tokio Hotel!!Remember?-.-"   Hei,lume!!Si Gustav si Georg sunt in trupa Tokio Hotel!!Remember?-.-" Icon_minitimeDum Sept 01, 2013 2:01 pm

Eu una iti spun, sunt de aceeasi parere cu tine. De multe ori mi se pare ca lumea a uitat de G's desi ei au un rol la fel de important in trupa. Fiecare e special in felul lui si ii iubesc pe toti patru rotfl  <3
Sus In jos

Hei,lume!!Si Gustav si Georg sunt in trupa Tokio Hotel!!Remember?-.-"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Best of Tokio Hotel Album
» Test Tokio Hotel
» Radio Tokio Hotel
» Cum ai devenit fan Tokio Hotel?
» Trupa VS Trupa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum