Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cum ai devenit fan Tokio Hotel?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Doxii.
Admin
Doxii.

Data de înscriere : 24/12/2012
Varsta : 26
Localizare : Another Galaxy..

Cum ai devenit fan Tokio Hotel? Empty
MesajSubiect: Cum ai devenit fan Tokio Hotel?   Cum ai devenit fan Tokio Hotel? Icon_minitimeMar Apr 09, 2013 5:20 pm

Voi cum ati devenit fani TH si de cat timp sunteti fani..Aliens? rotfl

Tin minte ca era ziua mea..si ma suparasera niste prieteni No...Si ce idee imi trecuse mie prin cap? Idea *Ce-ar fi sa ascult Tokio Hotel?Poate o sa imi placa cum canta..* Intru pe YouTube,scriu "Tokio Hotel" si prima melodie care mi s-a parut interesanta si pe care am vazut-o,a fost "1000 Oceans".Incepe melodia..ma uit la fetisoara lui Bill[initial ma mir de freza lui] Shocked,ascult in continuare..ma trezesc pe la mijlocul melodiei ca incep sa cant si eu lol!..Descarc melodia pe telefon.Ii dau replay de vreo 10 ori rotfl..Dupa asta,vad ca prietenii aceia care ma suparasera..ma intreaba daca ies pe afara.Eh..imi trecuse mie supararea..ies afara..si incep sa ii zapacesc cu chestii despre TH.
Vin in casa mai spre seara si incep sa ma documentez si sa ascult mai multe melodii,am citit si ficul cu Bill dadaca[super amuzant ficul ala:P].
Si cam asa am ajuns eu fana Tokio Hotel.In prezent am 4 ani de cand sunt fana..si sunt mandra sa fiu un Alien king nebun

Sus In jos
https://alien-tokiohotel.forumgratuit.ro
Lexus Bianca

Lexus Bianca

Data de înscriere : 27/12/2012
Varsta : 25
Localizare : Here and there and everywhere

MesajSubiect: Re: Cum ai devenit fan Tokio Hotel?   Cum ai devenit fan Tokio Hotel? Icon_minitimeMier Apr 10, 2013 12:43 pm

Pai .. De Tokio Hotel am auzit prima data in 2008, cand la MC Donald erau niste chestii [ca sin un telefon], care avea referenul la o melodie. Eram cu sora si nepoata mea. Ei ia picat o trupa de fete .. iar mie TH. lol! Era refrenul de la melodia Monsoon. Avea si o poza cu ei, iar eu mereu ziceam ca Bill e fata si ma miram ca e singura. rotfl Mereu ascultam, dar nu dadeam asa mare importanta.

Peste cativa ani [nu mai stiu exact..], vorbeam pe mess cu o fata, Cryss, care era mare fana si imi facea capul praf. lol! Intr-o zii iam zis sa imi dea o melodie de la ei si mi-a dat Monsoon. Imi parea cunoscuta, dar nu stiam de unde sa o iau.Smile) Dupa gasesc acel "telefon", care chiar si acum il am, dar vocea lui Bill a ruginit raaau. lol! rotfl

Acum nu mai sunt un alien alien , dar ascult in continuare. [nu ma satur nebun ]. De la Alien, am trecut la Fallen Angel [fan BVB].

That's my story zzz
Sus In jos
http://fan-ficuri-romania.forumgratuit.ro/
DeeDee.

DeeDee.

Data de înscriere : 09/02/2013
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Cum ai devenit fan Tokio Hotel?   Cum ai devenit fan Tokio Hotel? Icon_minitimeMier Apr 24, 2013 1:03 pm

Pai la inceput am fost anti -fana cand auzeam afara de ei imi venea s a imi dau cu cv in cap dar cu timpul am inceput sa ii indragesc am inceput sa le invat melodiile si asa am devenit Alien alien si sunt mandra de asta lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum ai devenit fan Tokio Hotel?   Cum ai devenit fan Tokio Hotel? Icon_minitime

Sus In jos

Cum ai devenit fan Tokio Hotel?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Best of Tokio Hotel Album
» Test Tokio Hotel
» Radio Tokio Hotel
» Hei,lume!!Si Gustav si Georg sunt in trupa Tokio Hotel!!Remember?-.-"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Alte chestii-