Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

A complicated life.

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Lexus Bianca

Lexus Bianca

Data de înscriere : 27/12/2012
Varsta : 25
Localizare : Here and there and everywhere

A complicated life. Empty
MesajSubiect: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeSam Iun 15, 2013 5:04 pm

Deci, cum fan-ficul "Love of Blood" e pe sfarsite, am decis sa mai vin cu fic.  
Nu e terminat, dar am scris mult la el, asa ca nu sa duceti lipsa de next-uri. lol!

Pai, sa incepem cu personajele : 
-Lexus [Eu dinti]
-Kellin Quinn
-Nicholas Matthews 
-Kier Kemp
-Alex Gaskarth

Celelalte personaje care vor mai aparea sunt din trupele din care fac parte baietii. Very Happy

Acum .. si niste poze!!! rotfl

Lexus : 
A complicated life. 2rzm

Kellin Quinn : 
A complicated life. Gpkt

Nicholas Matthews : 
A complicated life. Sh6a

Kier Kemp:
A complicated life. I5t9

Alex Gaskarth:
A complicated life. Zx37

Scuze ca m-am intins atata cu pozele, dar ficul nu il am in laptop asa ca incerc ca in seara asta sa va pun prima parte. Daca nu pun, fiti siguri ca maine o s-o aveti! I love you
Sus In jos
http://fan-ficuri-romania.forumgratuit.ro/
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeSam Iun 15, 2013 6:52 pm

A complicated life.

-Alex-
Toate reflectoarele se aprind. Toata lumea tipa. Toti se pregatesc. Toti cei de aici se gandesc la acelasi lucru. Mintea mea zbura pe alte taramuri. De cateva zile incep sa imi aduc aminte de zilele in care celebritatea era un capitol la care nu credeam ca voi ajunge. Vroiam sa cunosc pe cineva care sa ma inteleaga in asemenea momente. Totusi las aceste fantezii si i-au microfonul din mana unui tip. Urc pe scena si ii salut pe oameni. Toti erau entuziasmati. I-am facut semn lui Jack sa inceapa cu solo-ul de chitara. Fanii au inceput sa ne strige numele. Cand l-am auzit pe al meu am inceput sa cant prima melodie. Nici nu am inceput bine, iar toti fredonau odata cu mine. Dupa ce termin melodia fac publicului cu mana si ma duc spre culise. Ma asez pe un scaun si ii aud pe baieti cum se bucura. Toti spuneau ca a fost un concert reusit, asa cum ne spun mereu. Imi iau rucsacul dupa fotoliu si plec spre masina. Acolo, mii de fane ma asteptau. Le-am dat autografe, am facut cateva poze si am plecat spre casa. Vroiam un moment de liniste.

-Lexus-
"We came to battle baby,
We came to win the war,
We won't surrender 
Till we get what we're looking for,
There goes the neighborhood
A little scissor happy,
Little misunderstood."

L: Acum, cu totii!

"Daughter of darkness,
Sisters insane,
A little evil
Goes a long, long way,
We stand together,
No we're not afraid,
We'll live forever,
Daughter of darkness,
Daughter of darkness!"

L: Noapte buna L.A.!
Ma intorc si merg spre culise. Astazi a fost prima oara cand am cantat live aceasta melodie, si ma bucur ca fanilor le-a placut. Unii se chinuiau sa retina cateva versuri, iar altii stiau deja melodia. Oricum, eram obosita fiind al 3-lea concert pe ziua de azi. Imi iau geaca de piele si ma indrept spre masina. Abia asteptam sa ajung acasa si sa dorm. Totusi planurile au fost intrerupte de fani. Am dat cateva autografe si am plecat. Pe drum primesc un mesaj de la Craig, manager-ul meu : " Veste buna! Ghici cu cine vei merge la Warped Tour! Iti spun ca intr-o saptamana sa ai bagajele gata, pentru ca vei merge cu cei de la Sleeping with Sirens! Cu placere!". Cand am terminat de citit mesajul am inceput sa zambesc, dar si sa rad, imaginandu-mi deja ce se va intampla in turneu. Cei de la SWS sunt cei mai buni prieteni ai mei. Mai ales ma inteleg cel mai bine cu Kellin, cu care ma cunosc din liceu. Oricum, pe ei, doar un cuvant iar descrie : nebuni! Ajung intr-un final acasa, iar cand intru ma duc direct in dormitor. Ma trantesc in pat si incerc sa adorm. Dar, se pare ca cineva e impotriva mea. Aud telefonul care suna incontinuu. L-am lasat sa sune crezand ca nu e nimic important. Dupa 5 minute il aud iar. Ma ridic plina de nervi si raspund.

_______
Gata! Pentru primul next e deja mult! lol!
Sus In jos
Doxii.
Admin
Doxii.

Data de înscriere : 24/12/2012
Varsta : 26
Localizare : Another Galaxy..

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeSam Iun 15, 2013 7:00 pm

Mi-am cam facut o parere[buna] despre fic:D! Vreau next hi nebun
Sus In jos
https://alien-tokiohotel.forumgratuit.ro
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeLun Iun 17, 2013 12:13 pm

L: Da!
K:Uhm .. te deranjez?
L:Da Kellin .. Incercam si eu sa dorm! Chiar cer asa de mult?
K: Scuze, scuze .. Vroiam doar sa te anunt de ..
L: Da, stiu ca mergem impreuna in turneu ..
K:Pai si nu te bucuri?
L: M-as bucura mai mult daca m-ai lasa sa dorm ..
K: Bine, bine, te las. Noapte buna!
Inchid apelul si las telefonul pe noptiera de langa pat. Inchid intr-un final ochii si reusesc sa adorm.

A doua zii..
Aud soneria care nu se mai oprea. Ma uit la ceas si vad ca e 7 dimineata. Cine putea sa fie la ora asta? Ma ridic cu o lene totala din pat si ma indrept spre usa. O deschid si vad in fata mea 5 tipi. Unul dintr-e ei avea doua cutii de pizza, iar altul avea un bax de suc.
L: Ce vreti? ..
K: Sa te treziiim!
G: In plus, trebuie sa te obisnuiesti. O sa fim impreuna timp de 6 luni.
Jack : Noi suntem mai matinali de fel ..
L: Ce ati facut cu prietenii mei ..
Totusi ii las sa intre, ca doar nu ii lasam doar pe ei sa manance pizza. Mergem in living si deschidem tv-ul. 
Jesse: Yee! Fotbaal!
L: Schimba! Nu imi place!
Cum nu a vrut am inceput sa ne certam pe telecomanda. Nu stiu cum, dar se pare ca Justin a castigat. A inceput sa butoneze telecomanda, pana ajunge la un film de groaza.
L: Mdea .. E 7 dimineata, iar noi ne uitam la un film de groaza ..
K: Hei Lexus, ai vazut lista participantilor?
L: Uhm .. Nu.
Scoate din buzunar o foaie si mi-o intinde. Ma uit peste ea si vedeam aceleasi trupe. Erau si cativa concurenti noi, doar ca acum nu le dadeam importanta.
L: Hei, uite! Vor venii si cei de la Fearless Vampire Killers!
K: Am vazut. Ai sesizat si altceva?
L: Pierce the Veil ..
K: Asta o sa fie cel mai tare turneu!
Era clar ca va fii o nebunie totala. SWS + PTV = DEZASTRU! Ma rog, nu stateam acum sa imi fac griji.
Sus In jos
Doxii.
Admin
Doxii.

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeMar Iun 18, 2013 10:51 am

Buuuun nebun,un turneu\Very Happy/! Frumos nextul,sunt curioasa de urmatorul:>So,neeeeeext!!!!!!! hi
Sus In jos
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeMar Iun 18, 2013 2:21 pm

Ei bine, au trecut si ultimele 6 zile. Imi fac ultimul bagaj si ma asez pe canapea. Imi iau telefonul din geanta si intru pe Twitter. Fanii au inceout deja sa ne incurajeze si mai ales cei mai entuziasmati au spus deja ca abia asteapta sa ne intalneasca. Dupa ce mai citesc cateva, ma gandesc sa postez si eu : "Multumim! Abia asteptam sa va intalnim! Sper ca acesta sa fie cel mai tare turneu!". Primesc apoi un mesaj de la Kellin: "Haide, suntem in fata!". Imi iau toate bagajele si merg spre autocar. Acolo incepem sa ne imbratisam cu totii. 
K: Stii ca turneul asta dureaza 6 luni, nu 6 ani, asa-i?
Scot limba la el dupa care ii spun : Doar stii ca nu pot sa imi las tenisii de la AllStar singuri ..

-Alex- 
A: Haideti odata! In ritmul asta vom ajunge peste 3 ani!
J: Gata sefu', nu te mai stresa!
Urcam cu totii, ne asezam pe unde apucam si asteptam sa plecam. Mi-am scos telefonul din buzunar si am intrat pe Twitter. Se pare ca multi au postat inaintea mea .. BMTH, Of M&M, MIW .. Se pare ca sunt singurul care nu e matinal. Cineva mi-a postat o intrebare : "Hei Alex! All Time Low si Blacklisted Me vor fii in acelasi timp in backstage?". Am raspuns ca momentan nu stiu. Cred ca de doua zile incoace mi se tot pune intrebarea asta. Stiam ca trupa si mai ales, solista, Lexus, e cunoscuta. Inchid telefonul atunci cand il aud pe Zack strigand ca plecam si merg la tv.

-Lexus-
In sfarsit ii aud pe baieti ca plecam. Ne punem toti la masa si incepem sa discutam despre primul show.
L: Care e prima melodie?
K: Pai cred ca vom canta : If you can't hang .. Tu?
L: Pai m-am gandit la : Make a move. Sau melodia care o am in colaborare cu Get Scared.
K: Si .. Cand vom canta melodia : King for a day?
L: Nu stiu .. Probabil in a doua zii ..
Dupa ce termin raspunsul aud telefonul lui Kellin. Se pare ca era un mesaj de la Katelynne, logodnica lui. Il vad ca zambeste. Chiar ma bucuram pentru ei. Sunt facuti unul pentru celalalt. Mereu Katelynne a fost cea mai buna prietena a mea. Pe ea o cunosc tot din liceu, doar ca fata de Kellin ea a venit la sfarsitul anului, asa ca atunci nu am avut ocazia sa vorbim si sa ne cunoastem. Imi amintesc ca pe atunci eu si Kellin formam un cuplu. A fost o relatie frumoasa care a durat un an. Dupa ce amandoi am cazut de acord ca ar fii mai bine sa ne despartim, i-am facut cunostinta cu Katelynne. Am vazut ca i-a placut de el din prima oara cand l-a vazut. El, cum e mai incapatanat, i-a spus mai tarziu ce simte pentru ea. Oricum am ramas buni prieteni pana acum, mai ales ca sunt viitoarea domnisoara de onoare si nasa copilului pe care il vor avea candva. Ma trezesc din amintiri si il vad pe Kellin care imi arata mesajul : "Deja imi e dor de tine! Noroc in turneu, te iubesc!".
Sus In jos
DeeDee.

DeeDee.

Data de înscriere : 09/02/2013

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeMier Iun 26, 2013 11:58 am

Cate nextuuri am pirdut:| oricum super tare nextt❤nebun
Sus In jos
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeLun Iul 01, 2013 8:37 am

L: Timpul va trece repede, asa ca nu te ingrijora, o vei vedea curand.
Imi arata un zambet micut, dupa care ma ia de maini.
K: Daca ai fi fost in locul meu, ce ai fi facut?
L: Pai daca as avea un iubit .. M-as duce chiar acum sa il sun, ceea ce ar trebuii sa faci tu acum! Hai, fugi!
Dupa ce pleaca ma duc in patul meu si deschid laptop-ul. Intru pe Skype si vad ca am 8 apeluri de la Kier. Vad ca e online, asa ca il sun.
Kier: Unde ai fost??
L: Eram cu Kellin .. Oricum, voi ce faceti?
Kier: Pai de abia acum plecam, asa ca vroiam sa mai vorbim. Plus, mai stii ce promisiune ai facut?
L: Chestia asta le-am promis-o multora ..
Kier: Bine, hai ca trebuie sa inchid, dar poate reusesc sa te mai sun, ok?
L: Bine, ne vedem la show, pa!
Inchid apelul si ma duc la baieti care stateau la tv, mancand inghetata. Cand m-au vazut s-au oprit pentru 5 secunde, dar apoi au continuat fara nici o treaba. Ma asez in mijloc si i-au cutia de inghetata in brate.
G: Hei! Tie oricum nu iti place fotbalul!
L: Nu, dar imi place inghetata!
Baietii stiau ca nu vor scapa de mine, asa ca m-au lasat sa stau cu ei.

Urmatoarea zii ma trezesc putin ametita si cu o durere de cap. Cand ma ridic, observ ca am dormit pe Kellin. Ma ridic usor, fara sa ii trezesc si ma duc sa iau o sticla de apa. Dupa ma duc in fata autocarului si il vad pe Craig care vorbea cu soferul. Se uita la mine si imi face cu mana. Dupa inca 2 minute vine la mine.
C: Nu te-au lasat baietii sa dormi?
L: Ceva de genu ..
C: Eu zic sa iti revii fiindca in 10 minute ajungem la hotel.
L: Deci .. Pe mine pica sa ii trezesc pe baieti, nu?
Imi arata un zambet si ma duc spre tv. Toti stateau pe jos, ca si cum ar fii lesinati. Ma duc la fiecare pe rand si incercam sa ii misc. Cand am vazut ca nici unul nu reactioneaza, il sun pe Jesse, care avea la sonerie un solo de chitara. Cand a inceput melodia toti au sarit in sus speriati.
K: U-unde sunt?
L: In autocar adormitilor! In fix 5 minute sa fiti gata, pentru ca ajungem la hotel! Asa ca vreau sa vad miscare!
Toti au inceput sa se invarte ametiti, de parca erau de pe alta planeta. Cand au fost gata am iesit si i-am asteptat pe cei de la hotel sa ne ia bagajele. Strigam la baieti care spuneau ca nu stiu ce au uitat.
N: Hei, Lexus!
Ma intorc spre sursa auzului si ma uit fericita. Vad un baiat cunoscut, iar eu ma duc si ii sar in brate.
L: Nick!!! Ce dor mi-a fost de tine!
N: Si eu ti-am dus lipsa micuto!
Ma pupa pe obraz, iar apoi il aud pe Kellin care venea spre noi.
K: Hei! Ce face fratele meu?
N: Din nou, nu suntem frati!
Radeam de cei doi care se certau. Ma bucuram ca se intelegeau. Dupa telefonul lui Kellin suna si ne face semn sa mergem. Nick ma ia de mana si mergem spre intrare. Acolo vedeai numai rock-eri. Am facut cu mana celor pe care ii cunosteam si m-am indreptat spre receptie.
Recep. : Buna ziua si bun venit la hotelul nostru! Cu ce va pot ajuta?
L: Am o camera rezervata pe numele : Lexus Bianca.
Recep. : Da, am gasit. Uitati aici cheia si va dorim sa va simtiti bine!
L: Multumesc!
Ma duc la Nick si ii arat numarul camerei. Cand s-a uitat mai atent m-a luat in brate.
L: Nick!! Pune-ma jos, acum!
N: Scuze, dar ma bucuram fiindca camerele noastre sunt la acelasi etaj!
L: Si nu puteai si tu, ca un om normal, sa imi spui si nu sa ma invarti pe sus??
N: Doar stii ca nu sunt normal ..

DeeDee.

DeeDee.

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeLun Iul 01, 2013 8:46 am

nebun nebun nebun  nexttt
Sus In jos
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeMier Iul 03, 2013 11:20 am

A venit si next-ul! study 

Ne-am indreptat spre lift si am format : 10. Cand ajungem la etaj, ne indreptam spre camera. Inainte sa o deschid ma uitam pe usile de langa mine, fiindca scria ce trupe sunt cazate.
L: Yee! Anul asta nu mai stau cu Asking Alexandria!
Nick a inceput sa rada de mine, amintindu-mi ce s-a intamplat anul trecut. Ii spune-am sa taca din gura, dar era in lumea lui. Intru in camera si vad ca bagajele mele au ajuns. Imi scot din geanta laptop-ul si intru pe Skype. Uitasem complet de Kier. Cand sa il sun cineva bate la usa. Il dau pe Nick mai incolo si m-am indreptat spre usa.
L: Heei! Chiar vroiam sa te sun!
Kier: Eh, acum nu mai ai de ce sa o faci.
L: Si, unde e camera ta?
Se intoarce si imi arata penultima camera. Deci Nick si Kier stau la acelasi etaj?? Imi venea sa iau locul lui Nick si sa sar in sus. Dar am fost putin mai controlata si am stat cat de cat cuminte.
Kier: Hei! Vreti sa vedeti scena?
L & N : Sigur!
Am luat liftul si am coborat in living. Am iesit prin spatele hotelului si am mers spre locul unde va avea loc show-ul.
L: Wow .. Parca anul asta e mai mare ..
Dupa ce am mai stat si ne minunam putin, un barbat se apropie de noi.
X: Tu esti Lexus?
L: Da, eu sunt.
X: Vino cu mine. Tocmai au ajuns instrumentele.
L: Ok, vin. Vorbim mai tarziu baieti!
Ma iau dupa acel barbat si ajungem intr-un fel de sala. Acolo erau mii de instrumente. Ma plimbam printre ele pana imi vad numele. Dupa ceva timp, mai apare un baiat, care ca si mine, isi cauta instrumentele. Cand s-a uitat a venit la mine.
A: Frumoasa chitara .. E originala?
L: Da .. E preferata mea.
A: Uhm .. Scuze ca intreb, dar nu sunt sigur. Tu esti solista de la Blacklisted Me?
L: Da, eu sunt Lexus. Tu esti .. ?
A: Alex. Sunt solistul de la All Time Low.
L: Incantata de cunostinta.
A: Si eu .. Si cand ai primul show?
L: Maine seara .. Habar n-am ce melodie sa cant.
A: O sa te descurci tu .. Eu trebuie sa pleca acum, dar poate mai vorbim, ok?
L: Ok ..
Dupa ce Alex pleaca simt ca telefonul vibreaza. Ma uit si vad un mesaj de la baietii din trupa mea : "Am ajuuuns! Vino in living, acum!". Am inchis telefonul si am fugit inapoi la hotel. Cand intru ii vad stand pe o canapea. Chris, chitaristul trupei, facea glume ca de obicei ; Max, bass-istul, pur si simplu statea si el acolo ; iar Seth, tobosarul, se uita prin telefon.
L: Hei baieti! Ma bucur ca ati ajuns!
Chr: Hei! Si noi .. Drumul a fost plictisitor ..
S: Ai aflat ce cantam maine seara?
L: Inca nu .. voi?
S: Cantam cu Get Scared.
L: Ok .. Pai ne vedem maine, noapte buna!
ALL: Noapte buna!
Ma duc spre lift si formez, din nou, 10. Ma indrept spre camera, iar cand deschid usa il vad pe Nick, care statea pe laptop-ul meu.
L: Nici acum nu ai plecat?
N: Pai am intrat pe Twitter si .. nu am mai putut sa ies ..
L: Dute in camera ta, acum! Vreau sa dorm!
N: Bine micuto. Noapte buna.
Ma pupa pe frunte si pleaca. Imi fac repede un dus, dupa care adorm. Abia asteptam urmatoarea noapte. Pana la urma, toti cei de aici asteptau sa inceapa turneul.
Urmatoarea zii ma trezesc nu nervi pe telefon. Toti imi trimiteau mesaje si imi spune-au ca trebuie sa fiu gata pentru show. In acel moment m-am decis ca de ziua lor sa le iau un ceas, fiindca eu sunt programata diseara! Oricum, vroiam sa ma culc la loc, dar nu mai reuseam sa inchid ochii. Ma duc la laptop si intru ca de obicei pe Twitter.
"Abia astept show-ul!" ; "Asta va fii cel mai tare turneu!" ; "Abia astept sa-i vad pe BLM si ATL!".
Si lista continua. Cand am vazut ATL m-am intrebat cine sunt. Mi-am adus aminte apoi de Alex. Parea de treaba .. Oricum, sigur a fost prima si ultima oara cand l-am vazut. Aud apoi cum cineva bate la usa.
N: TAM-TAM-TAM! Hai imbracate! Mergem la Starbucks!
L: Buna-dimineata si tie Nick ..
N: Hai mai repede! Ne asteapta baietii!
L: Ei bine, sa astepte! Eu nu plec nicaieri!
Timp de 2 minute m-a implorat sa mergem. Pana la urma am cedat si am inceput sa ma imbrac. Cand am fost gata m-a luat pe sus si a fugit spre Starbucks. Cand intram ii vedem pe baieti, care radeau si glumeau.
K: Hei! Credeam ca nu mai veniti!
L: Asa speram si eu ..
Ma asez intre Kier si Nick si incepem sa povestim diferite chestii. Dupa ceva timp isi fac aparitia 4 baieti.
K: Hei! Nu vreti sa stati aici?
J: Sigur ..
K: Lexus, ei sunt Jack, Alex, Ryan si Zack.
A: Noi doi ne cunoastem deja ..
Kier : De unde?
L: Pai ne-am cunoscut atunci cand m-am dus sa vad instrumentele.
Kellin se da mai incolo, iar Alex vine langa mine. Comandam si reluam ceea ce faceam mai devreme. La putin timp, telefonul incepe sa sune.
L: Scuzati-ma ..
Ma duc afara si raspund.
L: Hei Ricky! Ce mai faci?
Ricky: Bine, tocmai am ajuns acasa, tu?
L: Ca de obicei sunt cu baietii ..
Ricky : Nu ti se pare ciudat ca esti singura fata din grup?
L: La inceput da .. Dar acum m-am obisnuit, plus ca ma inteleg foarte bine cu ei.
Ricky: Ok, eu am niste treaba acum, dar poate mai vorbim, ok?
L: Ok, pa!
Ricky : Pa si succes la show!
Ma intorc spre baieti care se uitai in continuu la mine.
N: Cine era?
L: Ricky ..
A: Cine e Ricky?
L: Prietena mea ..
Kellin ma ia in brate si imi spune ca o sa ne vedem curand.
N: Hai Lexus! Trebuie sa mergem!
L: Stai, unde?
N: La repetitii! Daca o sa cantam amandoi, trebuie sa fie perfect!
L: Te rog .. Tu si perfectiunea sunteti total paraleli!
Sus In jos
DeeDee.

DeeDee.

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeMier Iul 03, 2013 12:31 pm

nebun  next
Sus In jos
Doxii.
Admin
Doxii.

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeLun Iul 08, 2013 11:20 am

Next,next,next!!hi hi
Sus In jos
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeLun Iul 08, 2013 2:41 pm

Imi iau la revedere de la baieti si plec cu Nick. Ajungem la hotel in 5 minute si mergem spre sala de repetitii.

Nick : You've got me shaking from the way you're talking,
My heart is breaking but there's no use crying ..

Lexus : What a cyanide surprise you have left for my eyes,
If I had common sense I'd cut myself or curl up and die.

Nick : Sticks and stones could break my bones

Lexus : But anything you say will only fuel my lungs ..

L&N : Don't mind us we're just spilling our guts,
If this is love I don't wanna be loved,
You pollute the room with a filthy tongue,
Watch me choke it down so I can throw it up.

Don't mind us we're just spilling our guts,
If this is love I don't wanna be hanging by the neck,
Before an audience of death!

A: Foarte tare ..
L: Mersi .. Sper doar ca si diseara sa iasa bine ..
A: Sigur o sa fie.

Imi zambeste, iar privirile noastre se intalnesc. Nick incepe sa chicoteasca, dupa care pleaca cu baietii.
A: Lexus .. Vroiam sa te intreb daca ai vrea sa iesim undeva ..
L: Uhm .. Sigur, mi-ar placea.
A: Pai asta e numarul meu. Maine seara e bine?
L: E perfect!
Ma pupa pe obraz dupa care pleaca. Nu imi venea sa cred ce am facut. Il cunosc de 2 zile si deja ies cu el? Oricum, gandurile imi sunt intrerupte de Kier care intra in camera.
Kier: Hei! Cum au mers repetitiile?
L: Bine ..
Kier : Lex .. Ai patit ceva?
L: Uhm, nu .. N-am nimic, doar ma gandeam ..
Kier: Probabil esti obosita. Mergem sa bem un suc?
L: Sigur.
Iesim din hotel si ne indreptam spre o terasa. Eu imi comand un Mountain Dew, iar Kier un Red Bull.
Kier: Si .. esti pregatita pentru diseara?
L: Da, oarecum ..
Kier: Ce vrei sa spui?
L: Uhm, nu stiu .. Sunt doar putin distrata, atata tot ..
Kier : Ok...
Aud telefonul care suna si il scot din buzunar. Ma uit si vad un numar. Fara sa plec de la masa, raspund.
L: Da ..
A: Hei Lexus, sunt Alex!
L: Hei, scuze, am uitat sa iti salvez numarul ..
A: Nu-i nimic .. Vroiam doar sa mai vorbim..
L: Acum chiar nu pot .. Poate mai tarziu?
A: Bine. O sa iti mai trimit mesaje, ok? Pa!
L: Pa!
Inchid apelul si ii salvez numarul. Nu stiu de ce, dar zambeam in timp ce ii scriam numele.
Kier: Lex .. s-a intamplat ceva?
L: Uhm, nu,nu. De ce ai crede asta?
Kier : Nu mai conteaza ..
Am mai stat o ora, dupa care am plecat la hotel sa ne pregatim pentru primul show din acest turneu. Asa cum mi-a promis, Alex mi-a trimis un mesaj cum ca vom iesi in seara asta. Nu stiam inca unde, dar asteptam un raspuns. Intr-e timp, stateam in fata dulapului, incercand sa imi aleg outfit-ul pentru scena. Pana la urma m-am decis sa iau un tricou scurt negru cu model de panza de paianjen, niste pantaloni scurti negrii rupti si nelipsitii tenisi AllStar. Imi las parul desfacut si ma machiez cu putin creion negru. Dupa ce am fost gata, aud ca cineva bate la usa.
L: E deschis!
Kier: Hei! Wow .. Arati super!
Sus In jos
Doxii.
Admin
Doxii.

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeLun Iul 08, 2013 2:43 pm

Abstraaact:> Vreau next!!
Sus In jos
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitimeSam Iul 20, 2013 12:10 pm

Dupa mult, mult, mult timp .. a venit next-ul!

L: Mersi.
Kier: Deci .. mergem?
L:Ma duc pana la baie si apoi mergem, ok?

-Kier-
M-am asezat pe pat si ma uitam in jurul meu. Nu stiam ce sa fac pana vine... Aud ca ii suna telefonul si ma duc sa il iau. Am vazut ca era un mesaj de la cineva pe nume : Alex.
"Hei Lex! In seara asta ne vedem dupa show la restaurantul X? Te astept acolo.".
Ce?? De cand are un iubit?Totusi cineva trebuia sa afle pana acum .. Aud usa de la baie deschizandu-se si pun telefonul pe noptiera.

-Lexus-
L: Ok, sa mergem!
Ajungem si vedem ca deja a inceput. Imi iau la revedere de la Kier si ma duc la baietii mei. Cand eram aproape primesc un mesaj de la Alex : "Deci, ce zici?". Nu intelegeam ce vrea sa zica, asa ca ma uit in arhiva. Vad un alt mesaj de la el trimis de curand. Cum de nu l-am vazut? Oricum, ii trimit un raspuns : "E super, abia astept!".
Intru in camera unde ne schimbam si ii vad pe baieti vorbind cu Nick.
N: Arati super!
L: Mersi. Deci .. Cand trebuie sa urcam pe scena?
N: Pai mai e o trupa inainte ..
Se uita pe o foaie, dupa care se intoarce cu fata spre mine.
N: Mai e All Time Low.
L: Uhm .. Am putea sa mergem sa ii vedem?
N: Sigur micuto.
Se apropie de mine si imi sopteste la ureche : Cum sa te tin departe de iubitul tau?
Incepe sa rada si sa o ia inainte. Ma uit confuza in toate partile si apoi il urmez.
L: Ce vrei sa spui cu asta?
N: Haide Lex .. Te-am vazut cum erai cand a venit atunci la repetitii. Noroc ca vorbea, fiindca altfel cadeai jos.
L: Nu e adevarat! Si in plus nu suntem impreuna!
N: Nu inca ..
Ajungem in spatele scenei si ii vedem pe cei de la ATL care stateau la o masa.
N: Sper ca ti-ai pregatit gloss-ul ..
L: Stai, despre ce vorbesti?
Nick fuge inapoi spre camera, iar cand ma intorc il vad pe Alex in fata mea.
A: Hei, ma bucur ca te vad!
L: Si eu. Intrati acum pe scena?
A: Mai sunt 5 minute.. Destul ca sa mai vorbim ..
Imi zambeste si las capul putin in jos.
A: Abia astept seara asta .. O sa fie perfect!
L: Stiu deja ca o sa fie ..
Ce doamne am spus? Ma pierdeam complet in prezenta lui ..
J: Hei, Alex! Trebuie sa intram!
A: Ok, trebuie sa plec.
Ma pupa pe obraz si pleaca spre baieti. M-am uitat la el pana a disparut din vizorul meu. Aud apoi din spate niste aplauze. Era Nick care radea cu lacrimi.
L: Tu ce ai??
N: Doamne .. ti-am cunoscut toti iubitii, dar la nici unul nu erai asa timida!
L: Si asta e motiv de ras?!
N: Da, da, este!
L: Misca!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: A complicated life.   A complicated life. Icon_minitime

Sus In jos

A complicated life.
Sus 
Pagina 1 din 1