| Love of Blood. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lexus Bianca
Mesaje : 765 Data de înscriere : 27/12/2012 Varsta : 25 Localizare : Here and there and everywhere
| Subiect: Re: Love of Blood. Lun Mar 25, 2013 1:35 pm | |
| Ma trezesc a doua zii langa fereastra camerei. Ma ridic si ma duc in fata oglinzii. Tot rimelul si creionul era imprastiat pe fata. Cum am putut sa ajung .. sa plang pentu altii. Nu mai suportam atmosfera din casa, asa ca am iesit afara. Dupa un timp ma opresc langa un copac si ma asez langa el. Iau un caiet din rucsac si observ o poza care a picat din el. Eram eu, tata si mama … Atunci aveam doar 3 ani. Lacimile isi fac iar aparitia. Aveam cea mai groaznica soarta. Simt in preajma mea o racoare .. iar in secunda urmatoare il vad pe Andrew langa mine. Imi sterg lacrimile repede si incerc sa plec, dar ma prinde de mana. A: Te rog .. stai. Nu iti fac nimic. Se uita la mine si imi sterge lacrimile. Tremuram in fata lui. A: Gata .. De ce plangi? J: Pentru ca nu mai am pe nimeni. Totul e din ce in ce mai aiurea si nu am cui sa ii spun prin ce trec si mai ales sa il simt aproape. A: Inteleg .. J: Nu! Nu intelegi! Nu stii ce simt! A: Ba da, stiu. Chiar si pe acel baiat care se pare ca nu il mai uiti. Si imi pare rau ca nu sunt eu acela. J: Andrew eu nu .. A: Nu mai trebuie sa spui nimic. Oricum, sa stii ca mereu voi fii aici pentru tine, ok? M-am uitat la el pana a disparut. Ma bucuram ca macar pe el il aveam aproape. Decid sa plec acasa. Pe drum ajung in fata casei celor doi. Ma indrept spre usa si ciocan. M: Ce cauti aici? J: Andrew a ajuns? M: Nu .. dar de unde stii tu ca e plecat? J: Nu conteaza. M: Ma rog, daca vrei sa il astepti, intra. Se da la o parte si intru. Ma asez pe canapea, iar Mike dupa mine. M: Si .. ce treaba ai tu cu Andrew? Sunteti impreuna? J: Nu.. Pur si simplu vreau sa vorbesc cu el. Macar stiu ca el imi spune adevarul. Incepe sa rada si se uita la mine. M: Nu imi vine sa cred ca tea pacalit asa usor. Nu te place .. nu te vrea .. Vrea ceea ce vrem cu totii. J: Andrew nu e un nemernic ca tine! Ma ridic si ma indept spre usa. M: Fata de el, eu macar tin la tine! Trantesc usa si fug. Nu .. nu a zis el asta. In fuga mea disperata ma lovesc de Andrew. Se uita mirat la mine si imi zicea sa ma linistesc.. Ies din bratele lui si fug. Nici eu nu stiam unde ma indrept. Dupa un timp realizez ca ma pierdusem. Eram intr-o padure. In zare vad exact cabana la care ma adus Andrew. Intru si vad jurnalul pe pat. Ma asez si incep sa citesc. Stiu ca e scurt, dar nu prea am avut inspiratie.. | |
|
| |
DeeDee.
| Subiect: Re: Love of Blood. Lun Mar 25, 2013 8:28 pm | |
| | |
|
| |
Doxii. Admin
Mesaje : 258 Data de înscriere : 24/12/2012 Varsta : 26 Localizare : Another Galaxy..
| Subiect: Re: Love of Blood. Mar Mar 26, 2013 8:05 pm | |
| Neeeext Ficul asta incepe sa imi placa din ce in ce mai mult | |
|
| |
Lexus Bianca
Mesaje : 765 Data de înscriere : 27/12/2012 Varsta : 25 Localizare : Here and there and everywhere
| Subiect: Re: Love of Blood. Mar Apr 02, 2013 12:46 pm | |
| Hooo, nu va alarmati, nu am pus next Inlocuire!! Am zis sa o schimb 'putin' pe Jessica O poza cu Mike : Si una cu Andrew: Asa .. in legatura cu next-ul, cred ca voi scrie si posta sambata. Repet : CRED! . Sper sa am timp.
Ultima editare efectuata de catre Peek A Boo in Joi Apr 11, 2013 12:06 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Doxii. Admin
Mesaje : 258 Data de înscriere : 24/12/2012 Varsta : 26 Localizare : Another Galaxy..
| |
| |
Lexus Bianca
| Subiect: Re: Love of Blood. Dum Apr 07, 2013 1:46 pm | |
| “Totul devenea din ce in ce mai ciudat. Cu cat aflam mai multe, cu atat vroiam mai mult sa mor. Oricum, asta imi era predestinat. Inca nu imi venea sa cred ca baiatul pe care il plac, nici nu imi vede lacrimile de durere. Poate ca acestea vor fi ultimele cuvinte pe care le voi scrie .. dar sunt sigura ca fata mea va continua cu un nou capitol.” Alaturi era o poza. O fata si doi baieti. Pe spate era semnat : Michael si Drew Vampire ; acolo mai era si .. Samantha Wild .. Era mama.. Deodata incep si plang. Cat de mult semana viata ei cu a mea. Aud usa cabanei ca se deschide si mai ales il vad pe Mike. Se uita mirat la mine si a facut un gest neasteptat .. Ma luat in brate.. Imi pun capul pe pieptul lui si ma uit in gol. Isi misca incet mana pe spatele meu. M: Gata .. linisteste-te .. Totul o sa fie bine .. Nu puteam sa ma stapanesc.. Lacrimile curgeau siroaie. Ma ia usor de mana si ma pune pe pat. Nu imi venea sa cred cu cata blandete ma privea. M: O iubeai mult .. nu? J: Mereu ma ajuta cand aveam nevoie .. Acum sunt singura. M: Nu esti. Eu sunt aici, cu tine. Ma uitam in ochii lui si puteam spune cu mana pe inima ca nu e acel Mike pe care il stiam. Imi sterge cu grija lacrimile si se apropie incet. Buzele nostre se unesc intr-un sarut .. Totul era atat de frumos. Vroiam sa raman acolo pentru totdeauna. Se indeparteaza usor de mine si imi zambeste. J: De ce iti bati joc de mine? M: Nu fac asta .. Si imi pare rau daca ti-am lasat impresia asta. J: Nu te mai inteleg .. Intr-o zii esti dur si fara inima, iar in alta .. esti atat de dulce .. M: Pur si simplu nu stiu cum sa ma pot in preajma ta. J: De ce faci toate astea? Intai tipi la mine, iar apoi ma saruti. M: Jessica .. nu stiu daca o sa ma crezi si o sa te inteleg daca zici ca nu .. dar te iubesc.. Am pus o mica parte, dar promit, sau mai bine zis spre ca maine sa pun un next : Aaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt de lung! | |
|
| |
Doxii. Admin
| Subiect: Re: Love of Blood. Dum Apr 07, 2013 3:28 pm | |
| Super nextul>.<!!Saraca Jessica.. Cred ca nu mai intelege ce se intampla cu ea. In fine...Next!!!!! | |
|
| |
DeeDee.
| |
| |
Lexus Bianca
| Subiect: Re: Love of Blood. Sam Apr 13, 2013 4:18 pm | |
| A venit next'ul!! Ma uitam la el si parca vedeam alt om. In aceea seara am ramas in cabana cu el. Ma simteam in siguranta. As fii vrut sa ramana totul asa .. aici sa se incheie totul .. dar .. Urmatoarea zii m-am trezit si m-am uitat spre Mike. Imi zambea .. J: Cand te-ai trezit? M: Acum o ora .. J: De ce nu m-ai trezit? M: Dormeai atat de frumos si nu am vrut sa te deranjez. Ma pupa usor pe frunte si se ridica. Imi da mana si ma ajuta si pe mine. M: Trebuie sa plecam. J: De ce? In sfarsit e totul linistit .. M: Daca mai stam o sa ridicam suspiciuni .. poate chiar mai rau, tatal tau sa ne gaseasca. J: Bine .. Iesim din cabana si ne indreptam spre oras. Ajungem in dreptul parcului, de unde imi iau la revedere de la Mike. Eram fericita numai cand ma gandeam la el .. pana cand.. Ajung in fata casei si vad o multime de oameni, iar in mijlocul lor era tata.. Ma ascund dupa un copac si incerc sa le urmaresc fiecare miscare. T: Oriunde va fii, sa o gasiti! Daca nu va omor pe toti! A: Nu va ingrijorati .. o aducem. T: Andrew .. slujitorul meu priceput .. as vrea sa te trimit in aceasta misiune .. dar ce zici de o recompensa? A: Orice! T: Daca o gasesti pe Jessica, iti dau toata puterea mea.. vei avea si regatul dar si pe ea! Ce zici? A: Am inteles! Ce?!? Mike a avut dreptate.. Andrew nu e acel baiat timid si dulce pe care il credeam. Vroiam sa ma duc la Mike sa il anunt, dar sigur intr-acolo se duce Andrew. Dupa cateva minute toti pleaca din fata casei, iar dupa ce ma asigur ca nu e nimeni, intru. Totul era ravasit. Dupa o ora ii dau mesaj lui Mike sa ne intalnim in parc. Alerg speriata si speram sa nu ma recunoasca cineva. M: Jessica .. ce ai patit? J: Uite .. trebuie sa ai grija. M: Despre ce vorbesti? J: Tata la pus pe Andrew sa ma caute, daca ma gaseste ii va da tot ce doreste .. inclusiv pe mine. M: Cum?! Ti-am spus ca nu e cum crezi tu! J: Stiu .. si in acest moment imi pare rau ca nu te-am crezut.. Unde e Andrew? M: E acasa, dar a zis ca nu sta mult. Unde o sa te duci? In casa si in cabana nu poti sa stai, va venii dupa tine! J: Nu stiu ce voi face ..Imi e frica .. poate sa apara de oriunde! M: Nu o sa-l las sa iti faca ceva. Iti promit! Ma ia in brate si pleaca. Nu stiu unde sa ma duc .. In orice loc sunt in pericol. Totusi .. speram ca un prieten vechi, sa mai tina la mine .. Incep sa merg spre casa lui Xander. Poate ca macar acolo nu o sa ma gaseasca. Bat la usa si imi deschide imediat. Se uita la mine mirat si zambeste. X: Intra .. J: Mersi .. ma bucur ca nu esti suparat pe mine pentru ca n-am mai stat impreuna.. X: Nu-i nimic .. Mi-am dat seama ca esti ocupata. J: Vroiam sa te intreb daca pot ramane peste noapte .. X: Sigur .. chiar si mai mult. J: Esti cel mai tare! Il iau in brate, iar apoi ma duce in sufragerie. Ne asezam pe canapea si incepem sa povestim. J: Parintii tai unde sunt? X: Sunt plecati pentru o luna in strainatate .. si ma bucur, fiindca nu as fi putut face asta .. Isi pune mana dupa gatul meu si ma saruta. Nu imi venea sa cred ca Xander ar avea atata curaj .. Dupa ce imi revin il dau la o parte. Se uita cu un zambet la mine si se indeparteaza. X: Scuze .. J: ..Poti sa imi arati camera? X: Sigur, vino. Urc scarile si intru in camera. Ma trantesc in pat si ma uit spre tavan. “Mike si Xander .. Nu! Xander e cel mai bun prieten! Poate a fost un impuls .. nu stiu..”. Cu aceste ganduri adorm si speram sa raman acolo. Cam asta e pe moment. | |
|
| |
DeeDee.
| Subiect: Re: Love of Blood. Dum Apr 14, 2013 4:54 pm | |
| Super nexttt ce curaj a prins Xander dar eu cu Mike vreau sa ramana | |
|
| |
Lexus Bianca
| Subiect: Re: Love of Blood. Dum Apr 14, 2013 5:09 pm | |
| Mersi si .. vedem cu cine ramane Astept si un comm de la Andre si pun next! Acum o poza cu Xander Daca vreti sa mai vedeti poze cu el, cautati: Rasmus Ledin. | |
|
| |
Doxii. Admin
| Subiect: Re: Love of Blood. Dum Apr 14, 2013 5:43 pm | |
| Imi place nextul asta:) Cred ca o sa fie supusa la un fel de alegere...Xander sau Mike..si asta se intelege si din monologul Jessicai Dar in fine..o sa vedem ce se intampla,asa ca..Next!! | |
|
| |
Lexus Bianca
| Subiect: Re: Love of Blood. Lun Apr 15, 2013 9:40 am | |
| Doxii. : N'ai ghicit!! Spre dimineata aud ca cineva ma striga. Ma uit in toate partile si credeam ca visez. Y: Jessica! Jessica! Cobor jos si ma uitam speriata. Mike era lipit de perete, iar Andrew il tinea de gat, pregatind sa il strapunga cu un cutit. J: Cum m-ai gasit? T: A fost simplu .. Inainte sa poata sa raspunda, Xander isi face aparitia. Ranjea si lasa coltii la vedere. J: Stai .. Xander e unul dintre voi? T: E ajutorul meu. El mi-a spus ca esti aici. J: Si Mike ce vina are? Imi arunca un plic mare. Il deschid si vad poze cu mine si Mike. T: De asta! X: Deci .. acum ca am gast-o, o sa am puterea, nu? T: Tu crezi ca ti-o voi da tie? Spunand asta il arunca in perete. T: Puterea ii va apartine unuia din alta dinastie … iar acela va fii Andrew. J: Eu nu voi fi a lui Andrew! T: Ce draguta esti .. tu crezi ca totul e cum vrei tu.. In curand va fii incoronarea si apoi nunta. M: Nu voi lasa sa se intample asta! T: Iar tu vei fii aruncat in flacari. J: Tata! Stim amandoi ca nu va exista nici o incoronare! Spui asta doar ca sa il lingusesti pe Andrew, iar apoi ne vei omora pe amandoi! Nu vrei sa dai puterea, iar eu stiu bine asta. T: Poate ca m-am schimbat .. Oricum inainte de toate astea .. va avea loc transformarea .. vei fii una dea-noastra! Ma uit speriata spre Mike care abia mai respira. J: Ai zis unul din dinastie .. De ce Mike nu e printre ei? Doar e fratele lui Andrew! T: Pentru ca ti-a indrugat capul cu minciuni! Uita-te la el .. e fara aparare.. Asa vrei sa fii si tu? A: Haide Jess .. in trecut imi ziceai ca sunt un prieten bun .. uita-te in ochii mei, ce vezi? J: Un nemernic mincinos! Asta e next-ul! Nu ma intrebati, nu stiu cand il postez pe urmatorul. | |
|
| |
Doxii. Admin
| Subiect: Re: Love of Blood. Mier Apr 17, 2013 6:07 pm | |
| Mortala ultima replica !!Muahahaa ..Andrew e un idiot,Andrew e un idiot..Mike o place pe Jessica,Xander se pupa cu peretica[de la pereti..pricepeti voi..a fost aruncat in pereti..deci..]..Nu`ma bagati in seama..cred ca am febra ..Sa trecem peste simptomele mele de nebunie..Nextul e foaaarte suuper,deci imi place..si un ultim cuvant: Next! | |
|
| |
DeeDee.
| |
| |
Lexus Bianca
| Subiect: Re: Love of Blood. Mar Mai 07, 2013 4:59 pm | |
| Iiiiitttiiiii nextuuuu!!! T: Garzi! Luati-o! In minutul urmator simt o stransoare si vad cum ma indepartez de acel loc. Am inceput sa plang .. Nu mai vedeam pe nimeni .. Eram doar eu si tristetea. T: Andrew! Termina o data treaba! Asta a mai spus dupa care a plecat. ~Mike~ A: Hmm .. de cate ori ti-am spus fratioare .. eu voi fii cel puternic din familia asta .. M: Ma uit la tine, si nu imi vine sa cred ca suntem rude.. Stii ceva?? Daca vrei sa ma omori, de ce nu o faci chiar acum?! Au luat-o pe Jessica .. si din cate vad .. numai am pe nimeni.. Se uita cu furie la mine, dar observ cum scapa usor cutitul din mana. Se uita in jos, iar apoi fuge. Ma las pe perete abia mai respirand. Nu stiam unde o duc pe Jess.. Aveam cateva variante, dar mi-e teama ca atunci cand o voi gasii .. sa fie prea tarziu. Ma uit in fata mea si il vad pe Xander care cu greu se ridica de jos. Ma duc la el, il iau de tricou si il trantesc de perete. M: Unde o duc pe Jessica?! X: Chiar crezi ca iti voi spune? .. M: Vrei sa mai faci inca o data cunostinta cu peretele? X: Bine, bine … O duc la vechiul spital din centru. Ii dau drumul si plec spre destinatie. ~Jessica~ Mergeam deja de minute bune .. daca nu chiar ore. M-au legat la ochi, inclusiv la maini .. Macar nu imi vedea nimeni lacrimile. Aud ca cineva spune : “Aproape am ajuns!”. Andrew, din spatele meu rade de fericire. Imi doream ca Mike sa fie langa mine .. dar am aflat deja ca e mort .. Destinul e deja scris .. Numai pot schimba nimic. Cineva ma pune pe un scaun. Inainte sa pot vedea ceva, ma leaga mai strans la maini, iar acum si la picioare. Dupa ma dezleaga si la ochi. Nu stiam unde sunt.. Ma uit in toate partile, dar tot ce cunosteam erau cei doi care stateau in fata mea. J: Unde sunt? T: Nu conteaza asta .. Am inceput sa tremur toata. Nu stiam ce se va intampla, dar clar nu era de bine. Stiu ca e extrem de putin, dar imaginatia mea e : _________ Oricum am incercat sa va mai pun putin in tema. Urmatorul next va fi mai lung. I PROMISE! | |
|
| |
DeeDee.
| Subiect: Re: Love of Blood. Mier Mai 08, 2013 11:44 am | |
| Super tare Nexttt | |
|
| |
Lexus Bianca
| Subiect: Re: Love of Blood. Sam Mai 11, 2013 7:00 pm | |
| Inca un comm si postez | |
|
| |
Doxii. Admin
| Subiect: Re: Love of Blood. Dum Mai 12, 2013 11:12 am | |
| Pune next ca am ramas fara cuvinte..[Minune!!Eu sa nu zic ceva acolo ] | |
|
| |
Lexus Bianca
| Subiect: Re: Love of Blood. Sam Mai 18, 2013 4:41 pm | |
| Andrew s-a pus in genunchi in fata mea si incepea sa imi zambeasca. A: Mai e putin, iar noi doi vom conduce lumea.. J: Tu nu o sa fii cu mine, nici daca eu voi murii!! A: Nu ai de ales! S-a dus spre tata, iar eu am inceput sa plang. Ii auzeam pe cativa care sopteau ca timpul ca eu sa fiu schimbata se apropie cu pasi repezi. Las capul in jos si las toata tristetea sa iasa afara. Aud usa ca se deschide si ridic repede capul. Tata si oamenii lui plecau. Andrew vine prin spatele meu, se apleaca spre ureche si imi sopteste : “ Acum vei fii a mea..”. Ii simteam respiratia pe gatul meu. Cand era aproape lam vazut cum a cazut si s-a lovit la cap de gresie. Cineva ma dezleaga, iar cand ma ridic ma uitam cu lacrimi in ochi spre acel “cineva”. J: Mike .. Nu .. nu se poate.. Tu esti mort!! M: Ei bine, nu sunt. Oricum, doar ti-am promis ca nu-l voi lasa sa iti faca ceva. Alerg si sar in bratele lui. Ma strange tare si ii simteam mana cum se plimba pe spatele meu. Ii dau drumul si ma uit in ochii lui. J: O sa se trezeasca la un moment dat .. M: Stiu .. Atunci hai! Ma ia pe sus si incepe sa fuga. Nu suportam viteza de vampir. Ajungem in fata casei lui si a lui Andrew. Ma uitam speriata la el. De ce am venit tocmai aici? Ne vor gasi rapid. Intram si ma conduce spre camera lui. Ne asezam pe pat, ne uitam unul la altul si asteptam ca unul dintre noi sa zica ceva. J: Ce sa intamplat defapt la Xander? De ce au zis ca ai murit? M: Pai in aceea dimineata Andrew a sarit sa ma bata. A zis sa ma duc cu el. Ma tarat pana acolo, iar apoi ma trantit de perete, amenintandu-ma cu cutitul la gat ca ceva ce iubesc va disparea. Atunci a venit tatal tau si a strigat dupa tine. Dupa ce au plecat cu tine, Andrew m-a lasat, iar eu l-am intrebat pe Xander unde te-au dus. J: Nu imi vine sa cred … Jur ca in acest moment vreau sa mor! Sa scap de toate chestiile astea! M: Eu nu as vrea sa se intample asa .. Daca ai murii .. eu cum as fii putut sa fac asta? A inceput sa ma sarute, iar incet, incet, ne-am lasat pe spate. La un moment dat ne-am dezlipit si ne-am uitat unul in ochii celuilalt. Stiam ce vroia sa faca asa ca l-am lasat. Atunci .. Ei bine, va las sa spuneti ce credeti ca sa intamplat cu cei doi. Stiu ca nu e asa de lung precum am promis, dar nivelul de imaginatie a fost : 0. | |
|
| |
Doxii. Admin
| Subiect: Re: Love of Blood. Dum Mai 19, 2013 9:55 am | |
| "Atunci .. ".. Ce-ti mai place sa ne tii in suspans Ce cred eu ca s-a intamplat cu cei doi? S-au pupat de mama focului si au trait fericiti pana la adanci batraneti alaturi de cei 3 tripleti ai lor Ceva mai bun nu mi-a venit in minte..dar de ce sa ne luam dupa ce zic eu? Mai bine pune tu nextul | |
|
| |
DeeDee.
| Subiect: Re: Love of Blood. Lun Mai 20, 2013 7:53 pm | |
| Pot spune doar next m-ai lasat fara cuvinte hai cu nextu | |
|
| |
Lexus Bianca
| Subiect: Re: Love of Blood. Mar Mai 21, 2013 12:03 pm | |
| Andre .. Ce minte perversa ai!!! De asta am lasat asa, fiindca eram sigura ca la altecva nu va gandeati. Oricum o sa aflati ce sa intamplat .. Urmatoarea zi ma trezesc in bratele lui Mike. Inca dormea asa ca incercam sa ma misc cat de incet puteam. Am deschis usa si am auzit niste voci. T: Ai zis ca va fii aici!! A: Asa mi-au spus ceilalti. Stiam ca vor venii sus. Il trezesc pe Mike si ii pun mana la gura ca sa nu ne auda. Ii spun la ureche ce se intampla. Imediat Andrew deschide usa camerei. A: Nu sunt nici aici, dar clar au fost. Eu si Mike fugeam. Nu stiu unde vroia sa ma duca. Dupa 10 minute ajungem in fata unei vile mari. Ma uitam ingrozita la cum arata. Era total derapanata. Mike bate la usa, iar un baiat se arata in fata noastra. Ne face semn sa intram, iar inauntru totul era aranjat, era decorat atat de frumos. C: Buna! Eu sunt Chris, iar tu trebuie sa fi Jessica. J: Da, dar de unde stii? C: Nu conteaza. Mike poti veni putin. Se duc ceva mai departe si vorbesc timp de cateva minute. Eu doar faceam sa ma uit in jur. Dupa ceva timp Mike vine si ma ia in brate. M: Imi pare rau pentru tot ce ti-am cauzat. Nu vroiam sa se intample asa. Am ajuns sa ne fie frica de toti oamenii pe care ii vedem si asta e numai din cauza mea. J: Despre ce tot vorbesti? M: O sa plec.. Unde? Nu stiu .. Undeva cat mai departe. J: De ce? M: Vor continua sa ne caute, iar daca cineva ma va vedea va crede ca esti cu mine. Aici nu te poate gasii nimeni. Sa desprins de mine si sa indreptat spre usa. Fug spre el si il prind de mana. J: O sa te mai vad vreodata? M: O sa ma intorc candva .. Nu uita ca te iubesc.. Ma saruta dupa care pleaca. Soptesc si eu un “te iubesc” , iar apoi incep sa plang uitandu-ma cum se indeparteaza de mine. Chris ma ia de la spate si ma duce in living. Ma asez pe canapea si las ca toate lacrimile sa imi invadeze chipul. C: Astazi te voi lasa sa iti revii, dar de maine incepem antrenamentul. J: Antrenament?? C: Da. Acum esti una de a noastra. Va trebui sa stii sa te aperi. De asta te-a lasat Mike aici. Atat .. So .. perversa mica ce esti .. ce sa intamplat de fapt?? ; | |
|
| |
Doxii. Admin
| |
| |
DeeDee.
| Subiect: Re: Love of Blood. Vin Mai 24, 2013 12:05 pm | |
| Foarte tare! Next! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Love of Blood. | |
| |
|
| |