Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Love of Blood.

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Lexus Bianca

Lexus Bianca

Data de înscriere : 27/12/2012
Varsta : 25
Localizare : Here and there and everywhere

Love of Blood. - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mai 24, 2013 1:51 pm

Il urmaresc pe Chris pana cand paraseste camera. Ma indrept spre fereastra si ma uit in zare. Ma rugam in gand ca tot acest timp sa treaca mai repede. Cu lacrimi in ochi ma indrept usor spre camera. Ma intind si incerc sa adorm. Din pacate, pe tot parcursul noptii m-am trezit amintindu-mi de Mike.
Urmatoarea zii ii simt mana lui Chris care ma misca incercand sa ma trezeasca.
J: Ce se intampla?
C: Haide. Incepem antrenamentul.
J: Ce?? E 5 dimineata!!!
Nu mi-a mai raspuns si s-a indreptat spre usa. M-am ridicat din pat, m-am intins si m-am imbracat. Am iesit in curte si ma uitam dupa Chris. Deodata apare in spatele meu.
C: Vino cu mine.
Se pune in fata mea si il urmaresc pana intr-o padure. Acolo erau lemne taiate puse intr-un anume fel, o oglinda si alte chestii ciudate.
C: Vom incepe cu ceva usor. Va trebuii sa sti ca fiecare are o putere anume, iar noi vom afla care este a ta.
J: Tu ce putere ai?
Imediat dupa ce am pus intrebarea am cazut in genunchi tinandu-ma de cap.
C: Acum ai aflat ..Sa vedem daca ai aptitudini pentru telechinezie. Uita-te la aceea bucata de lemn si concentreazate.
Cu putina neincredere am incercat sa fac ceea ce mi-a spus. Se pare nu ma pricepeam la asta.
C: Poate fortele naturii te descriu.
Mi-a spus sa ating o bucata de pamant si sa fac sa creasca o floare. Nici asta nu a mers. Apoi a pus in fata mea doua vase. In unul era apa, iar in unul a aprins un foc. Mi-a spus sa misc apa in celalalt ca sa sting focul. Din nou, nu. Iar ultima parte, mi-a spus sa aduc o briza de vant. Nu mi-a iesit.
Au mai urmat inca 5 incercari dintr-e care niciuna nu a mers. M-am intors cu spatele pregatindu-ma sa plec, si am strigat la Chris.
J: Eu renunt! Nu o sa mearga nimic!
C: ..
J: Si nu ma poti intoarce inapoi!
C: Stai! De unde stiai ca vroiam sa te opresc?
Brusc m-am oprit si m-am intors spre el.
C: Deci asta era ..
J: Ce vrei sa spui?
C: Ai puterea de a citi gandurile..
Ma uitam la el in toate felurile posibile. Cand a vrut sa spuna ceva l-am oprit din nou.
J: Nu pot sa citesc gandurile, ce nu intelegi?
C: Pai uite ca ai facut-o din nou.
J: Acum ca am descoperit asta .. inseamna ca am incheiat antrenamentul?
C: Pentru moment. Urmeaza ani de antrenament.
J: Ani?? Atunci eu plec de aici!
C: Sa inteleg ca nu vrei sa il vezi pe Mike..
La auzul numelui, cateva lacrimi au iesit la iveala.
C: Nu uita! El ramane in viata atata timp cat tu esti aici! Doar tu il poti face sa se intoarca inapoi. Daca vei pleca de aici, viata lui va fii pusa in pericol.

Da, da ma simt bine. rotfl [asta daca va intrebati de ce e mai lung lol! ]
Sus In jos
http://fan-ficuri-romania.forumgratuit.ro/
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mai 25, 2013 3:26 pm

O intrebare .. cand pun doua next-uri in aceeasi zii, voi vedeti doar unul?!?!=))
Sus In jos
DeeDee.

DeeDee.

Data de înscriere : 09/02/2013

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mai 25, 2013 4:14 pm

Shocked mai mamik nu mai ma tine in suspans ca ti bat=)) nebun Nextt!
Sus In jos
Doxii.
Admin
Doxii.

Data de înscriere : 24/12/2012
Varsta : 26
Localizare : Another Galaxy..

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeDum Mai 26, 2013 11:14 am

Vreau si eu sa citesc ganduri:)))Sau poate deja fac asta Twisted Evil Uite,iti citesc gandurile:)))te gandesti la nextul pentru fic,asa-i? Razz Next hi
Sus In jos
https://alien-tokiohotel.forumgratuit.ro
Roxii.

Data de înscriere : 22/04/2013

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Mai 29, 2013 2:33 pm

Hai mai repede cu next'ul!! geek
Sus In jos
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 02, 2013 11:54 am

Stau pentru cateva secunde si ma gandeam la cea ce a spus. Iau o gura mare de aer si ma intorc. Daca asa se va intoarce Mike, voi suporta orice!
C: Buna alegere .. Acum dute si odihneste-te.
Alerg spre camera si ma arunc in pat unde adorm instantaneu. Dupa 10 minute cineva suna la usa. Cum nimeni nu raspundea m-am dus eu. Am deschis usa, iar acolo statea un baiat. Fara sa spuna ceva imi intinde un plic. Inchid usor usa si am inceput sa desfac plicul.
“Vampiri din toata lumea! Am nevoie de ajutorul vostru. Daca ii veti vedea pe unul din cei doi anuntati-ma. Daca veti sti si nu o sa spuneti nimic, veti muri odata cu ei!”
De acest mesaj era insotita si o poza cu mine si Mike. Rup scrisoarea in bucati si o arunc pe foc.

Dupa 2 luni ..
Tocmai m-am trezit si ma pregatesc sa merg la antrenament. De acum trebuia sa fiu treaza la 4 dimineata. Chris imi spunea ca devin din ce in ce mai buna. Strig in casa dupa Chris si observ ca nu era. Ies afara, unde vad in departare o silueta. Alerg spre acel loc si strig la ‘acel cineva’. Se intoarce cu fata spre mine, iar eu era sa pic jos la vederea lui.
A: Ti-a fost dor de mine?
J: Andrew .. dar .. cum e posibil?? Cum m-ai gasit?
A: Tu crezi ca te poti ascunde de mine?
Ma tranteste de un copac si incepe sa rada.
A: Te zbati degeaba .. Un om nu se poate compara cu un vampir!
Atunci imi amintesc tot ce am invatat in aceste 2 luni si incep sa o pun in practica. Cand reusesc sa il dau la o parte, coltii isi fac aparitia.
A: Nu se poate ..
Incepem un adevarat razboi. Incercam sa ne aparam, dar sa si lovim. Dupa ceva timp Andrew era extenuat. Nu era atent la mine asa ca l-am lovit. A picat jos. Ma uitam ingrozita in toate partile. Atunci il aud pe Chris care striga dupa mine.
J: Chris .. eu ..
C: Dute ..
Fug in casa si incep sa plang. Ma uitam pe geam si vedeam cum Chris spunea prin expresia fetei ce sa intamplat.Dupa doua ore vine in camera mea.
C: Jessica ..
J: A murit, nu?
Lasa capul in jos dupa care pleaca. Nu imi venea sa cred ce am facut ..

zzz
Sus In jos
Doxii.
Admin
Doxii.

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 04, 2013 1:22 pm

Super,a scapat lumea de un idiot:X[Scuze=)))Asa sunt eu..mai nebuna] Cat despre next e la fel de frumos ca celelalte:> Next ca mor aici de curiozitate! nebun
Sus In jos
DeeDee.

DeeDee.

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 05, 2013 1:27 pm

Nextt Shocked
Sus In jos
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeVin Iun 07, 2013 4:27 pm

~Mike~
J: Mike .. ajuta-ma.. Am nevoie de tine .. Te rog, intoarcete .. Mike .. AAAAAA!!!
Ma trezesc si imi dau seama ca a fost doar un vis. Ma uit in jurul meu si imi amintesc unde sunt. Momentan stau la un hotel din afara orasului. Nu stiu cand ma voi intoarce, si sincer, inca mie teama pentru Jessica. Chris e un prieten foarte bun, care stiu ca nu m-ar trada, dar nu vroiam sa o las.
Pana acum, nu am fost urmarit. Ma miram de faptul ca nici Andrew nu m-a gasit pana acum. Dar oricum, nimeni nu s-ar gandi ca as putea sa plec in alt oras.
Ma duc spre fereastra si incep sa ma gandesc la visul pe care l-am avut. De ce vroia ajutor, si mai ales, de ce a tipat .. Gandurile imi sunt distrase de telefon. Ma uit la ecran si vad :”Jessica”. L-am lasat sa sune. Daca as fi raspuns, nu iar fi facut bine. Pana la urma, mi-am luat geaca de piele si am iesit la o plimbare.

~Jessica~
De ce nu raspunde? Daca s-a intamplat ceva? Fata mea era plina de lacrimi. Nu stiam cum sa ii spun. Sa il sun si sa ii spun : Ti-am omorat fratele. Cat de aiurea suna .. Dar nici nu vreau sa il mint.

Peste 3 ani …
C: Acum esti pregatita pentru orice! Nimeni nu iti poate face ceva!
Ma uit in gol in timp ce il ascult pe Chris. La un moment dat vede ca nu sunt atenta si se pune in fata mea.
C: Acum ca ai terminat .. am o surpriza pentru tine.
Imi pune mainile la ochi si ma conduce. Imi dau seama ca am iesit afara si il intreb unde ma duce. Isi ia mainile si vad ca sunt in zona de antrenament, dar Chris nu mai era ..
M: Esti pregatita?
Ma intorc brusc si ma abtin sa nu plang. Ii sar in brate si il strang tare.
J: Nu imi vine sa cred .. Credeam ca nu mai vii!!
M: Ti-am promis ca ma voi intoarce ..
J: Dar, stai .. pentru ce sa fiu pregatita?
M: Pentru lupta .. De asta te-am adus aici. Nu am fost urmarit, asa ca s-ar putea sa ne gaseasca usor acum ca suntem amandoi.
J:Uhm .. Mike .. Trebuie sa vorbesc ceva cu tine …
M: Ce anume?
J: Pai, acum 3 ani, Andrew m-a gasit aici. A inceput sa ma atace, dar la final .. l-am omorat ..
M: Ce ai facut?!? L-ai omorat pe Andrew??
J: Mike, eu chiar nu vroiam asta, doar ca ..
M: Doar ca ce? Stii, poate ca era cel mai mare nesuferit pe care l-am cunoscut vreodata, dar era fratele meu!
J: Imi pare rau ..
Ma da la o parte si se duce in casa. Cad jos in genunchi si incep sa plang. Nu asa imi imaginam intoarcerea lui. In acel moment ma uram ..

ANUNT!! - Imi pare rau sa spun, dar ficul se apropie de sfarsit! Exclamation
Sus In jos
DeeDee.

DeeDee.

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 08, 2013 8:16 am

Crying or Very sad Crying or Very sad de ce?nici eu nu am asteptam ca revederea dintre cei doi sa fie asa No next nebun
Sus In jos
Doxii.
Admin
Doxii.

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 2:13 pm

Ei da..Nu l-a omorat cu intentie..Mike,ma dezamagesti..Daca fratiorul tau drag,bata-l ploaia, a vrut sa se bata cu Jessica..doar nu voiai sa stea saraca fata asa,degeaba:-w.Nu's toate bune si frumoase in viata:)) Eu vreau next si cam atat rotfl Bine..as vrea eu mai multe,dar nu sunteti voi Mos Craciun:)))[Totusi..vreau sa nu mai fiu racita ca mor aici chinuindu-ma sa vorbesc si eu normal fara sa tusesc]-.-"Dar ma fac bine daca pui next hi
Sus In jos
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 6:34 pm

Iar premiul pentru "Comentariul anului" ii revine lui ........ Doxii! lol!
Doamne .. de 10 ori l-am citit si nu m-am saturat. rotfl lol!

~Mike~
Dau in usa sa o deschid, aproape sa o daram si ma duc in living. Nu mai vroiam sa vad pe nimeni. Incercam sa ma calmez cat de cat, dar nu reuseam. Il aud apoi pe Chris care striga dupa mine.
C: Ce i-ai facut Jessicai??
Ma uitam in gol, asteptand sa plece. Vine la mine si ma ridica in picioare.
C: Zii!
M: Tot ce iti zic e ca poti sa stai cu ea cat vrei! Faci ce vrei! Eu nu mai vreau sa o vad!
Cand eram gata sa plec ma opreste.
C: Si ai fii vrut ca ea sa fie moarta?
Ma intorc spre el si il intreb despre ce vorbeste. Intai se uita mirat la mine intrebandu-ma ca de ce nu stiu. Acum inteleg de ce tot incerca sa ma sune..
C: Cu 2 luni inainte de asta, am primit o scrisoare, pe care, din pacate a citit-o Jessica. Tatal ei o vroia vie sau moarta. De asta a venit Andrew aici. Daca nu s-ar fi aparat ar fii fost in locul lui ..
Ma duc incet spre usa, in gand ramanandu-mi : “In locul lui .. “. Ies din casa si ma opresc. Nu stiam ce sa fac .. Sa plec sau sa ma duc la ea. Cu putin curaj ma duc spre zona de antrenament, acolo unde am lasat-o. Ma uit in jur si reusesc sa o zaresc.
M: Jessica! Jessica!
Ma uit in dreapta mea si il vad pe Chris care alerga spre mine.
C: E cumva aici?
M: Nu .. de ce?
C: Nu e nici in casa!
M: Unde s-ar putea duce?!?
C: Nu stiu .. oricum, este pregatita sa faca fata la orice.

~Jessica~
Alergam.. Vroiam sa scap cat mai repede din acel loc. Eram intr-o padure care a inceput sa imi para cunoscuta. Dupa ore de alergat ajung in fata acelei cabane .. Intai nu am vrut sa intru, dar m-am gandit ca nu mai am unde sa ma duc. Adica dupa 2 ani sigur s-au schimbat multe.. Deschid usa si o gasesc exact la fel cum am lasat-o.

_________
Mdea .. stiu ca e putin, dar cum ficul se sfarseste CURAND, am zis sa pun next-uri mai scurte ca sa mai 'savurati'. lol!
Oricum pt. ceva mai interesant asteptati next-ul urmator Exclamation
Sus In jos
DeeDee.

DeeDee.

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 11, 2013 1:48 pm

Rau Mike asta scratch actioneaza fara sa stie ce s-a intamplat cv saraka Jess No nextt zzz
Sus In jos
Doxii.
Admin
Doxii.

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 12, 2013 11:15 am

Multumesc pentru premiu king  !Ma simt onorata.As vrea sa multumesc in primul rand Biancai pentru ca a scris acest next pentru ca altfel nu as fi pus comentariul, apoi as vrea sa multumesc creierasului meu adormit care nu se chinuie sa faca un exercitiu la mate,desi stie ca vine un examen la "scumpa,iubita,minunata" matematica care chinuie copiii de secole si nu vreau sa ii multumesc inteligentului care a inventat-o,dar nu`i problema..ne intalnim cu dumnealui pe lumea ai`lalta si cam atat..Si vreau next si mi-a placut nextul asta si...Next  hi
Sus In jos
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeVin Iun 14, 2013 4:44 pm

Pe patul care era dezordonat din ultima noapte in care am stat cu Mike, era pus jurnalul mamei. Il iau si vad cateva foi care pica. Il deschid repede si vad ca aproape tot jurnalul era rupt. Nu stiu de ce, dar in acel moment am tipat. Exact in acel moment se aud cativa oameni. Ma duc la geam si ma uitam in toate partile. Mi-am amintit ce s-a intamplat acum ceva timp. Atunci cand am iesit si am dat de Mike. De data asta mi-am promis ca orice ar fii, nu voi iesi. Vad ca cineva forteaza usa si incearca sa intre. Pun un scaun si ma ascund dupa un dulap. Aud ca intra si incercam sa nu fac zgomot. Cand veneau in dreptul meu ma feream cu greu. Cand vad ca se pregatesc sa plece cineva ma trage de mana.
T: In sfarsit! Te caut de 2 ani! De data asta nu imi mai scapi!
J: Nici nu mai vreau sa fug ..
Tata se uita ciudat la mine, iar apoi la cei care il insoteau.

J: Nu mai vreau sa fug! Tot ce am facut a fost degeaba! De acum in colo raman cu tine .. Si poti sa imi faci ce vrei! Poti sa ma si omori, nu imi mai pasa!
Ma ia usor de la spate si ma duce acasa. Se pare ca aflat de schimbarea mea, dar si de Andrew. Cand a venit subiectul despre Mike, am ramas muta. Am stat impreuna, iar acum isi varsa toti nervii pe mine. Vroiam sa ii spun ca este in viata si poate sa ii faca absolut orice! Dar .. cateva sentimente nu ma lasau. Totusi, ca sa ii dau un raspuns, i-am spus ca nu mai am nici o veste de la el.
Am inceput sa il cunosc mai bine pe tata. Nu ma credeam atunci cand spune-am ca m-am inselat in privinta lui. Desi de abia m-a gasit, are planuri mari cu mine. Acum ca nu mai e Andrew, mi-a spus ca va gasi pe alt cineva, incat sa il uit si pe Mike.

~Mike~
Imediat cum am vazut ca Jessica a disparut, am plecat impreuna cu Chris sa o cautam. Am mers in toate locurile in care stiam ca a fost. Nici o urma .. Am mai intrebat de ea, dar parca nu mai exista. Am inceput sa ma gandesc deja la ce e mai rau.. Desi Chris a spus ca se poate descurca, eu stiam ca are momente in care nu reactioneaza bine.
Dupa aproape 8 ore in care am cautat in continuu, Chris mi-a spus ca ar trebuii sa renuntam.

M: Am facut cea mai mare tampenie din viata mea, sunt pe cale sa o pierd de tot, iar tu vrei sa renunt?!? Daca vrei renunta! Eu nu ma las pana nu o gasesc!

DeeDee.

DeeDee.

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 15, 2013 10:44 am

Nextt:lol:nebun
Sus In jos
Doxii.
Admin
Doxii.

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 15, 2013 12:21 pm

Abstraact Shocked Shocked !!!Vreau next ca am ramas in pana de comentarii:)) hi
Sus In jos
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 9:31 am

Si acum .. ultima parte...

~Jessica~
Au trecut deja 3 zile.. Din pacate, astazi tata imi face cunostinta cu viitorul meu sot. Pana acum am aflat doar ca il cheama Seth, nimic mai mult .. Ma uitam in oglinda si incercam sa imi aranjez rochia primita de la tata. Era o rochie lunga neagra. Mi-a spus ca mama a purtat-o la prima lor intalnire.
Cand am fost gata am deschis usa si am mers spre living. In timp ce coboram scarile aud niste voci. Ma apropii usor de un perete si ma lipesc de el.
Y: Asta meriti pentru tot ce mi-ai facut! Nu m-ai lasat o clipa sa ma bucur de ce aveam! Nu ti-a pasat o clipa nici de propria ta fica!
Intru in camera si ma uit in jurul meu. Cateva lacrimi ies din ochii mei si coboara repede pe obraji. Capul tatei era taiat .. Ma uit in cealalta parte si vad un baiat inalt cu o masca, ce avea un cutit in mana. Ma duc la el, ii iau cutitul si il imping in perete.
J: De ce ai facut asta?!? Nu stii cu cine te pui?!?
Y: Daca vrei poti sa imi faci la fel .. Macar acum suntem chit..
J: Stai ce?..
Ii ridic usor masca si i-o dau jos. Era Mike .. Se uita la mine si imi spunea sa fac ce vreau. M-am mai uitat o data la el si am aruncat cutitul. M-a luat in brate si m-a lipit de perete.
M: Stiam ca nu esti asa..
J: Ai spus ca nu vrei sa ma mai vezi ..
M: Stiu ce am spus si imi pare rau. M-am gandit mai bine si am zis ca mai bine il pierd pe Andrew decat sa nu te mai am pe tine ..
Ma saruta, iar pe obrajii mei apar si mai multe lacrimi.
M: Ar trebuii sa plecam de aici..
Apoi, am plecat si ne-am continuat viata.

De atunci au trecut 20 de ani. Ca si mama, am scris aceasta poveste in jurnal. Totusi era ceva asemanator. Cand am terminat de scris, m-am mai gandit la o ultima fraza : “Sper ca si fiica mea si scrie aici urmatorul capitol.”. Am inchis usor jurnalul si l-am pus pe masa. Ma uitam pe geam si ma gandeam la acele vremuri, care tineau mai mult de fantezie. Desi atunci finalul a fost frumos, acum nu am avut acelasi noroc. O luna ma mai despartea sa imi tin fiica in brate, dar totusi .. Zambetul disparea atunci cand imi dadeam seama ca Mike nu v-a putea sa faca acelasi lucru. El a fost omorat acum 2 luni .. Mi-a spus ca daca nu v-a apuca acea vreme, sa ii pun numele Destiny.
Recunosc ca am avut o viata destul de ciudata, dar nu pot sa spun ca nu mi-as dorii sa retraiesc acele vremuri…

The end! 

Doxii.
Admin
Doxii.

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 17, 2013 11:19 am

No Awwww...Doamne deci mi-au dat lacrimile >.< .Deci tu cand te faci mare sa te faci scriitoare,da?Smile)) Tinand cont ca ficul s-a terminat..ce pot sa spun:-? A fost unul dintre ficurile mele preferate si va fi in continuare.I love youSmile)
Sus In jos
DeeDee.

DeeDee.

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 24, 2013 12:08 pm

A fost super pacat ca s-a terminat:no: Doxii are dreptate sa te faci sciitoare: :zzz: :
Sus In jos
Doxii.
Admin
Doxii.

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 24, 2013 12:13 pm

Smile)Acum,culmea,chiar m-a intrebat cineva ieri ce autor preferat am:))) Eu: Amh..Nu am..aa`ba da!Bianca:>Scrie niste ficuri super 8-> .Persoana care m-a intrebat : O___O
Sus In jos
Lexus Bianca

Lexus Bianca

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 25, 2013 12:10 pm

Aww! *hug*  O sa te trec in prima mea carte. Cool =))
Sus In jos
Doxii.
Admin
Doxii.

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iul 08, 2013 11:19 am

:o3 Ododo,mersiiiii>Very Happy< Smile) I love you 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Love of Blood.   Love of Blood. - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Love of Blood.
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-